Disturbedx
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
bunun ultra versıyonu da olabilir
HyperX Cloud III
karar veremiyorum bir türlü
başka bir öneri varsa açığım
ya bu ATK kulaklık için bir sürü kronik dip ses cızırtı takırtı tukurtu yorumu falan fılan gordum o bıraz gozumu korkuttuCloud 3 Wireless modeline çıkamıyorsanız bence ATK olan modeli tercih edin. Yıl olmuş 2026 kablolu kulaklık hamallıktan başka bir şey değil gibi geliyor hep bana. 3 Yıl PC'de BT bağlantısı olan Anker Soundcore Q10 kullandım, bir müzik kulaklığı olmasına rağmen işimi öyle böyle de olsa görüyordu. Bozukduktan sonra bütçeme uygun wireless bir kulaklık bulamadım. İnat ettim aylarca türlü türlü uzun kablolu kulakiçi kulaklıklar vs. kullandım ama yok arkadaş o kablosuzdaki rahatlığa bir kere kapılınca kablolu kullanmak işkenceden başka bir şey değil. Sonradan Cloud 3 Wireless aldım ortalama 2 senedir de C3 Wireless kullanıyorum.
Eğer bundan önceki kulaklığın kabloluysa anlattıklarım biraz komik veya ''ne alaka'' gibi gelebilir ancak Wireless kulaklığını şehit verip kablolu kulaklığa geçen arkadaşlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar. Bu merete bir kere bulaşınca kablolu kulaklık kabus gibi bir şey.
ATK'da ultra modelinin Frekans aralığı çok daha iyi ve Sürücünün titanyum kaplamalı olması güzel bir özellik diyebilirim.
Uzun lafın kısası wireless kulaklık konfor demek. Marka model bağımsız.
Eğer aynı bütçede iki kulaklık arasında kaldıysam ve biri kablolu biri wireless ise, kesinlikle wireless olanı seçerim.
Ha bu arada özellikle kulaklıkta kulağına takıp vakit geçirmediğin sürece hiçbir yoruma pek aldırış etmemeni öneririm. Cloud 3 Wireless alacağım zamanlarda kulaklık çoğu mecrada yerden yere vuruluyor herkes saçma sapan yorumlarda bulunuyordu. En çok duyduğum şey; iyi bir EQ ayarı yapmadan oyunlarda silah ve ayak sesleri net duyulmuyor, sesi emsal bir kulaklığa göre az geliyor vsvs. Taş gibi kulaklık çıktı dedikleri hiçbir sorunu da kendimce yaşamadım.