üsttekinin işlemcisi alttakinin ekran kartı daha iyi pc ile genelde ne yapacağınıza göre karar vermek daha doğru olurAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hangisi daha mantıklı itpoyada düzgün ucuz soğutucu kalmadı diye secemedim
Ben daha çok site güvenliği garanti prosedürlerini merak etmiştim 7500f ve 7600 arasındaki fark %3 civarı 5060ti 9060'tan yaklaşık %10 daha iyi ancak diğer parçaları bilmiyorum ve garanti kapsamlarinin nasıl çalıştığı hakkında bir fikrim yok ilk defa siteden bir parça alacağım.üsttekinin işlemcisi alttakinin ekran kartı daha iyi pc ile genelde ne yapacağınıza göre karar vermek daha doğru olur
itopya güvenilir fakat bulunduğunuz ilde mağazası varsa bence mutlaka yüz yüze gidip görüp alın garantide yada herhangi bir sorunda en azından muhattap bulursunuzBen daha çok site güvenliği garanti prosedürlerini merak etmiştim 7500f ve 7600 arasındaki fark %3 civarı 5060ti 9060'tan yaklaşık %10 daha iyi ancak diğer parçaları bilmiyorum ve garanti kapsamlarinin nasıl çalıştığı hakkında bir fikrim yok ilk defa siteden bir parça alacağım.
Ben ve çevremin tecrübe ettiklerinden sonra bir sipariş bile vermedim buradan.Ben daha çok site güvenliği garanti prosedürlerini merak etmiştim 7500f ve 7600 arasındaki fark %3 civarı 5060ti 9060'tan yaklaşık %10 daha iyi ancak diğer parçaları bilmiyorum ve garanti kapsamlarinin nasıl çalıştığı hakkında bir fikrim yok ilk defa siteden bir parça alacağım.
Biraz daha açıklayabilirmisiniz sıkıntıyı süre sıkıntı olduysa benim için dert değil ancak garantide sıkıntı çıkardılarsa önemi büyük.Ben ve çevremin tecrübe ettiklerinden sonra bir sipariş bile vermedim buradan.
Hocam google a yaz garanti, teknik servis vs. her konuda sıkıntı yaşayan var. Bana açılmış ürün gönderdiler 2 defa, kulaklıkta dip ses vardı ve kullanan bir çok kişiye sordum böyle bir sorun yok dediler. İletişime geçip yolladım baktıklarına dahi inanmıyorum sorun yok deyip geri yolladılar. Ürün ilk geldiğinde de içi tozluydu, ben kulaklık iade etmek istesem hijyen koşulları deyip almazlardı. Yani şu an ana sayfada bile 27 gündür garantiden sorun yaşayanlar var. Ben kimseye tavsiye etmiyorum soranlara, almak isteyene de hayır alma kesinlikle diye reklam yapmıyorum. Bu konuda nasıl diye sorduğun için doğru olan cevabı vermek istedim.Biraz daha açıklayabilirmisiniz sıkıntıyı süre sıkıntı olduysa benim için dert değil ancak garantide sıkıntı çıkardılarsa önemi büyük.