RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Evet çok konu aciyorum çünkü karar veremiyorum uzun süre bekledim almak için o nedenle almışken iyi olsun uzun süre götürsün istiyorum ve çok konu açtığım için hepinizden özür dilerimçok mu konu açıyorsun acaba?
önemli değilEvet çok konu aciyorum çünkü karar veremiyorum uzun süre bekledim almak için o nedenle almışken iyi olsun uzun süre götürsün istiyorum ve çok konu açtığım için hepinizden özür dilerim![]()
anladım sen gamegarajdan aldın diye biliyorum süreci falan tüm olanları ve sistemin özelliklerini falan baştan aşağı anlatırmısın birde aquarius aldıysan kasanın boyu çokmu küçük ?önemli değilfakat bende bilgisayar alırken çok düşündüm ve sonuç olarak normalde vermem gereken paradan daha fazla verdim ve zararıma oldu zor bir iş fakat elindeki fırsatların en iyisini alarak karlı çıkmaya bak çok düşünüp kafanı yorma çok konu açman sıkıntı değil ama az açmaya çalış ki diğer yardım ihtiyacı olanlarada yardım edebilelim.
kasanın boyu küçük değil gayet yerinde müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniliyor 3 günde bir kargo geldi fakat gelen sistem parçalırının boş kutuları 1 gün daha bekleyince kasa gelicekmiş biz beklemek istemediğimiz için kargo şubesinden kendimiz aldık hiçbir sorun yoktu sistemde gayet güzel kargolanmış yaklaşık 3 haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Aquarius 5AN aldım fakat gtx 1660 super 16gb ram ve r.7 2700x yükseltmelerini yaptım kasanın boyu gayet yerinde küçük değil...anladım sen gamegarajdan aldın diye biliyorum süreci falan tüm olanları ve sistemin özelliklerini falan baştan aşağı anlatırmısın birde aquarius aldıysan kasanın boyu çokmu küçük ?