Hangisi daha mantikli ?

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Screenshot_20200602-105430_Chrome.webp
Screenshot_20200602-105502_Chrome.webp
1.sistem bütçemi zorluyor ama sizce hangisini almaliyim ???

R5 3600lı olan sistem çok daha iyi ama bütçeni zorlamak istemezsen R5 1600AFlı sistemde gayet iyi.

Bütçeni zorluyorsa 2.'yi al. 1600 de ekran kartını rahatlıkla besleyebilecek bir işlemci zaten.

İkiside tercih edilebilir bütçenin durumuna göre

çok mu konu açıyorsun acaba?
Evet çok konu aciyorum çünkü karar veremiyorum uzun süre bekledim almak için o nedenle almışken iyi olsun uzun süre götürsün istiyorum ve çok konu açtığım için hepinizden özür dilerim 😞

Evet çok konu aciyorum çünkü karar veremiyorum uzun süre bekledim almak için o nedenle almışken iyi olsun uzun süre götürsün istiyorum ve çok konu açtığım için hepinizden özür dilerim 😞
önemli değil :) fakat bende bilgisayar alırken çok düşündüm ve sonuç olarak normalde vermem gereken paradan daha fazla verdim ve zararıma oldu zor bir iş fakat elindeki fırsatların en iyisini alarak karlı çıkmaya bak çok düşünüp kafanı yorma çok konu açman sıkıntı değil ama az açmaya çalış ki diğer yardım ihtiyacı olanlarada yardım edebilelim.

önemli değil :) fakat bende bilgisayar alırken çok düşündüm ve sonuç olarak normalde vermem gereken paradan daha fazla verdim ve zararıma oldu zor bir iş fakat elindeki fırsatların en iyisini alarak karlı çıkmaya bak çok düşünüp kafanı yorma çok konu açman sıkıntı değil ama az açmaya çalış ki diğer yardım ihtiyacı olanlarada yardım edebilelim.
anladım sen gamegarajdan aldın diye biliyorum süreci falan tüm olanları ve sistemin özelliklerini falan baştan aşağı anlatırmısın birde aquarius aldıysan kasanın boyu çokmu küçük ?

anladım sen gamegarajdan aldın diye biliyorum süreci falan tüm olanları ve sistemin özelliklerini falan baştan aşağı anlatırmısın birde aquarius aldıysan kasanın boyu çokmu küçük ?
kasanın boyu küçük değil gayet yerinde müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniliyor 3 günde bir kargo geldi fakat gelen sistem parçalırının boş kutuları 1 gün daha bekleyince kasa gelicekmiş biz beklemek istemediğimiz için kargo şubesinden kendimiz aldık hiçbir sorun yoktu sistemde gayet güzel kargolanmış yaklaşık 3 haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Aquarius 5AN aldım fakat gtx 1660 super 16gb ram ve r.7 2700x yükseltmelerini yaptım kasanın boyu gayet yerinde küçük değil...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,233
Üyeler
190,539
Son üye
Eren&
Geri