Neler Yeni

Yardım Hangisini almak daha mantıklı

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bütçen ne kadar belki arkadaşlar sana daha f/p bir ürün önerebilirler

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Ben olsam hp olanı tercih ederdim sonucunda 3050 rtx ve dlss var

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,918
İsim
Okan Aslantaș
Hp olan performans olarak çok daha iyi ama ekranı 60hz. Sizin için önemli değilse rekabetçi oyunlar oynamayacaksaniz hp alin. Yoksa lenovo alin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan
Merhaba dostum. Eski bi HP teknik servis çalışanı olarak evet ısınma problemi oluyor maalesef ama şöyle bişey varki hemen hemen her laptop bilgisayarda oyun oynarken bu ısınmalar olur tabi pav. serisinde genel sorunlardan birisi durumunda. Ancak şöyle bi avantajın var HP alırsan servisinde vıp konumunda destek alıyosun yani cihazının sorun olduğunda değiştirilme ihtimali çok daha kolay ve hızlı oluyor. Bunun dışında Asus güzel ama teknik servisi dolandırıcı ve çok kötü lenovo desen parça kalitesi yok. HP her türlü iyidir :)

acheronx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
bilal bodur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba dostum. Eski bi HP teknik servis çalışanı olarak evet ısınma problemi oluyor maalesef ama şöyle bişey varki hemen hemen her laptop bilgisayarda oyun oynarken bu ısınmalar olur tabi pav. serisinde genel sorunlardan birisi durumunda. Ancak şöyle bi avantajın var HP alırsan servisinde vıp konumunda destek alıyosun yani cihazının sorun olduğunda değiştirilme ihtimali çok daha kolay ve hızlı oluyor. Bunun dışında Asus güzel ama teknik servisi dolandırıcı ve çok kötü lenovo desen parça kalitesi yok. HP her türlü iyidir :)
kanka özelden konuşabilir miyiz peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,605
Üyeler
168,463
Son üye
altugscrp
Top Bottom