Hangisini Almalıyım ? (REPEATER)

TarikYK

80+
Reaksiyon skoru
15
Modem İle benim odam evin öbür ucunda. Ben yakın zamanda masaüstü pc alacağım bu yüzden repeater ihtiyacım var, kablo çekemem maalesef o yüzden hiç o konuya girmeyin lütfen. Repeatarın ethernet girişinden pc ye kablo bağlayacağım. 2 repeater arsında kaldım ikisi de tp-link ürünü hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi performans verir ? Oyunda hangisi daha iyi performans verir?
1.ürün TP-LİNK TL-WA855RE

2.ÜRÜN TP-LİNK TL-WR940N TP LİNK WA855RE.pngTP LINK TL WR940N.png

Modem İle benim odam evin öbür ucunda. Ben yakın zamanda masaüstü PC alacağım bu yüzden repeater ihtiyacım var, kablo çekemem maalesef o yüzden hiç o konuya girmeyin lütfen. Repeatarın ethernet girişinden PC ye kablo bağlayacağım. 2 repeater arsında kaldım ikisi de tp-link ürünü hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi performans verir ? Oyunda hangisi daha iyi performans verir?

2.ÜRÜN TP-LİNK TL-WR940NAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
xiomu 100tl ye var yeterli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiomu 100tl ye var yeterli olur
xiaomi

Siyah olanı aldım. Bugün takıp denedim sonuç muhteşem, hiç hız kaybı yok. Mükemmel bir noktaya yerleştirirseniz daha da iyi. Ethernet kablosunu takınca daha da bi hızlanıyor kesinlikle almaya değer.

Siyah olanı aldım. Bugün takıp denedim sonuç muhteşem, hiç hız kaybı yok. Mükemmel bir noktaya yerleştirirseniz daha da iyi. Ethernet kablosunu takınca daha da bi hızlanıyor kesinlikle almaya değer.
Hayırlı olsun

Modem İle benim odam evin öbür ucunda. Ben yakın zamanda masaüstü PC alacağım bu yüzden repeater ihtiyacım var, kablo çekemem maalesef o yüzden hiç o konuya girmeyin lütfen. Repeatarın ethernet girişinden PC ye kablo bağlayacağım. 2 repeater arsında kaldım ikisi de tp-link ürünü hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi performans verir ? Oyunda hangisi daha iyi performans verir?

2.ÜRÜN TP-LİNK TL-WR940NAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka aldıysan bana yardımcı olabilir misin?

Geri