G300 sanki abim kullanıyordu 2-3 ayda bozuldu sonra steelseries sensei ten aldı onu alma bence2 mouse arasında kaldım uzun vadeli kullanımda hangisi iyi olur hemde elim biraz büyük boyutları nasıl bilmiyorum
Logitech g g102 mouse
Logitech g300s mouse
Hangisini önerirsiniz
bence g300s çünki benim elime daha iyi oturuyor2 mouse arasında kaldım uzun vadeli kullanımda hangisi iyi olur hemde elim biraz büyük boyutları nasıl bilmiyorum
Logitech g g102 mouse
Logitech g300s mouse
Hangisini önerirsiniz
TeşekkürlerSensor farklarını bilmiyorum ama g102 daha kullanışlı ve şık bence. Şuan kullanıyorum.
Eleyim ozaman g300 üG300 sanki abim kullanıyordu 2-3 ayda bozuldu sonra steelseries sensei ten aldı onu alma bence
Teşekkürlerİkisi de değil
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comCorsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürlerbence g300s çünki benim elime daha iyi oturuyor
cok net g102 bence cünkü el için daha ergonomik ve daha iyi2 mouse arasında kaldım uzun vadeli kullanımda hangisi iyi olur hemde elim biraz büyük boyutları nasıl bilmiyorum
Logitech g g102 mouse
Logitech g300s mouse
Hangisini önerirsiniz