Hangisini Seçmeliyim ?

R4wl0

80+
Reaksiyon skoru
122
Dostlar,

Hem vücudumu 0 almasını hemde sakalımı almasını istiyorum. Braun burda başlık sunarak bir adım öne geçiyor. Fakat yorumlara bakılırsa Philips kullananlar daha memnun. Arada kaldım ikisinden birini kullanan ve memnun olup, olmayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

IMG_4522.jpegIMG_4523.jpeg

İkisinden harici öneriniz varsa bekliyorum.

Dostlar,

Hem vücudumu 0 almasını hemde sakalımı almasını istiyorum. Braun burda başlık sunarak bir adım öne geçiyor. Fakat yorumlara bakılırsa Philips kullananlar daha memnun. Arada kaldım ikisinden birini kullanan ve memnun olup, olmayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İkisinden harici öneriniz varsa bekliyorum.
philips aynısı bende var hatta 300 lere mi ne almıştım benim özel bölgeyi düzgün alamıyor zorlanıyor bazen kılları çekiyor bende yapacak bir şey olmadığından kullanmak zorunda kalıyorum benim kıllar sert baya seninde öyleyse Philips önermem yüz için denemedim sadece özel bölge ve göbek için kullandım ben tavsiye etmiyorum şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

philips aynısı bende var hatta 300 lere mi ne almıştım benim özel bölgeyi düzgün alamıyor zorlanıyor bazen kılları çekiyor bende yapacak bir şey olmadığından kullanmak zorunda kalıyorum benim kıllar sert baya seninde öyleyse Philips önermem yüz için denemedim sadece özel böyle ve göbek için kullandım ben tavsiye etmiyorum şahsen.
bazen değil alamadığından dolayı çekmeye başlıyor.

Son düzenleme:
philips aynısı bende var hatta 300 lere mi ne almıştım benim özel bölgeyi düzgün alamıyor zorlanıyor bazen kılları çekiyor bende yapacak bir şey olmadığından kullanmak zorunda kalıyorum benim kıllar sert baya seninde öyleyse Philips önermem yüz için denemedim sadece özel bölge ve göbek için kullandım ben tavsiye etmiyorum şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen değil alamadığından dolayı çekmeye başlıyor.
anladım dostum, bende Braun deniyeyim beğenemezsem iade ederim diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,719
Üyeler
189,139
Son üye
Egov1c
Geri