Hangisini tercih etmeliyim

zeddaiki

80+
Reaksiyon skoru
0
bütçem 180bin belki zorlayıp 200bine çıkabilirim aklımda sıfır 250sr veya 250nk var ama ikisi arasında kaldım sr çok titrediği için grenajlarımdan iki gün sonra ses gelmeye başlar grenajları çok kalitesiz nk al diyorlar çine bulaşma japon al diyolar ama bu paralara 10 yaşında motorda almak istemiyorum yardımcı olursanjz sevinirim

İkisi arasında seçim yapmak ölüm ile felç arasında seçim yapmak gibi. Naked veya racing olsun, güzel görünsün istiyorsun anladığım kadarıyla. Malesef marka çöp bilmeyen yoktur sen dahil. O nedenle bajaj bak derim. Pulsar olur dominar olur keyfine göre. Tvs apache rtr200 de olur. Ha 2. El japon konusunda ise enjeksiyonlu motor ve 30000km altı ise bak. Cfmotoya hem para verip hem de kahır çekme boşa.
Ben zamanında laf dinlemedim 2021 sıfır r25 yerine 2004 r1 aldım sanayide ustalarla ortak biniyorduk motora.

bütçem 180bin belki zorlayıp 200bine çıkabilirim aklımda sıfır 250sr veya 250nk var ama ikisi arasında kaldım sr çok titrediği için grenajlarımdan iki gün sonra ses gelmeye başlar grenajları çok kalitesiz nk al diyorlar çine bulaşma japon al diyolar ama bu paralara 10 yaşında motorda almak istemiyorum yardımcı olursanjz sevinirim
10 yaşında bakımları düzgün ve zamanında yapılmış, çok km yapmamış Japon, bu iki seçenekten de çok daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,171
Üyeler
187,788
Son üye
hacı12
Geri