Hangisini tercih etmeliyim?

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
25000

hocam 11370h hakkında pek iyi şeyler duymadım araştırmalarımda da iyi olmadığını öğrendim ama bu laptoplar hakkında pek bi bilgim yok hp tercih edilebilir gibi duruyor

Hiç biri.
intel olmak zorunda hackintosh kurucam

Bennim şimdiki kullandığım laptopda asus almanızı şiddetle tavsiye ederim çok memnunum özellik olarakda gayet hepsi çok iyi ve asus güvenilir marka

hocam bu kadar parayı verdikten sonra m1 macbook alın zaten hackintosh kuracaksanız macintoshdan ne gibi farkları var pek bilmiyorum fakat iş içinse eğer m1 macbook tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bennim şimdiki kullandığım laptopda asus almanızı şiddetle tavsiye ederim çok memnunum özellik olarakda gayet hepsi çok iyi ve asus güvenilir marka
hocam 11370h işlemciler için pek iyi şeyler söylemiyorlar ondan dolayı hp tavsiye ettim fakat 11800h bulursa asusta tercih edebilir tabii ki de

hocam bu kadar parayı verdikten sonra m1 macbook alın zaten hackintosh kuracaksanız macintoshdan ne gibi farkları var pek bilmiyorum fakat iş içinse eğer m1 macbook tercih edilebilir

hocam 11370h işlemciler için pek iyi şeyler söylemiyorlar ondan dolayı hp tavsiye ettim fakat 11800h bulursa asusta tercih edebilir tabii ki de
oyun da oynayacağım için m1 alamam

Fikir belirtenlere teşekkür ederim

aynen öyle doğru lakin ben kendimde 11370h kullandım çok tavsiye edilmeyecek bir işlemci değil şahsen bana göre ama yinede size kalmış bir tercih ama marka olarak asus'dan başka önermem

Geri