Hangisiyle Yayın Yapılır

Yayın Hangisi Taşır?

• Corsair HS 35

Oylar: 3 21.4%
  • Razer Electra V2

Oylar: 4 28.6%
  • Asus Cerberus V2

Oylar: 1 7.1%
  • Asus Tuf H3

• SteelSeries Artics 1

Oylar: 9 64.3%
  • Logitech G332

Oylar: 2 14.3%
  • Hyperx Cloud Stringer Core

• Diğer...

Oylar: 2 14.3%

• Oy kullanan toplam üye
    14
Arctis 1 Wireless ile Arctis 1 in mikrofonu aynı ise birkaç yorum yapabilirim
1. Arkaplandaki sesleri neredeyse önlemiyor. evet saçma ama çok az önlüyor uzaktan tiz bir ses çıksa bile mikrofondan iletiliyor.
2. Mikrofonun ilettiği ses kalitesi yeni yayıncılığa başlayacaklar için gayet yeterli bence
3. Mikrofondan ayrı olarak ses sürücüleri de gayet iyi zaten bildiğim kadarıyla Arctis ailesinin ses sürücüleri birbirine yakın fakat birkaç modelde DTS gibi özellikler biraz daha fark yaratıyor.
Diğer kulaklıklar nasıl?

Diğer kulaklıklar nasıl?
Kullanmadığım için bilemiyorum fakat Razer electra v2 yi mini karşılaştırmaya fırsatım oldu mikrofon kalitesi bana Arctis 1 Wireless den daha kötü gelmişti diğer kulaklıklar hakkında yorum yapamam. fakat Arctis 1 Wireless kullandığım için gayet net olarak eğer arkadaki sesi önlemek çok fazla önem taşımıyorsa yeni yayına başlama için gayet yeterli diyebilirim.

Kullanmadığım için bilemiyorum fakat Razer electra v2 yi mini karşılaştırmaya fırsatım oldu mikrofon kalitesi bana Arctis 1 Wireless den daha kötü gelmişti diğer kulaklıklar hakkında yorum yapamam. fakat Arctis 1 Wireless kullandığım için gayet net olarak eğer arkadaki sesi önlemek çok fazla önem taşımıyorsa yeni yayına başlama için gayet yeterli diyebilirim.
Ben bütçeme iyice belirliyim alıcam birini en pahalısından

bence Rampage Fury X'i bekle.

Geri