Neler Yeni

Hani şu bilgisayardan anlamayan tipler vardır ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Hani şu bilgisayardan anlamayan tipler vardır ya ram olsun işlemciye gerek yok diyen abi 8gb ram her oyunu açar diyip işlemciyi ekran kartını önemsrmeyen tipler ÇOK GICIK OLUYORUM ONLARA SİZ OLUYOR MUSUNUZ?

Emre kaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emre Kaan SİVRİ
Gıcık oluyorum ve ses çıkarmıyorum aynen diyip geçiyorum kendi bilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
Evet bende adam darboğaza bakmıyor ekran kartına sallan işlemci veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Temsil
Hani şu bilgisayardan anlamayan tipler vardır ya ram olsun işlemciye gerek yok diyen abi 8gb ram her oyunu açar diyip işlemciyi ekran kartını önemsrmeyen tipler ÇOK GICIK OLUYORUM ONLARA SİZ OLUYOR MUSUNUZ?
Bence beğeni kasmak için bunu buraya atmana da gıcık olanlar olacaktır ama yinede doğru diyorsun

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Sonuna kadar katılıyorum. Geçen sistem tavsiyeleri veriyorlar darboğaz ne bilmiyoralar
Az daha boşa sistem satın alicakti.
Yalnız değilsiniz bu konuda :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
ne yazıkki evet herşeyi ram sanan bi tayfa var

Fe Man

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Cengiz
Reis güzel konuya değinmişsin ancak herkes her konuda bilgili olacak diye bir şey yok kimi arkadaşlar kulaktan kulağa duyma şeyler öğrenip burada doğru yanlış yorumlar yapabiliyorlar ancak bu durumda onların yanlışını düzeltip doğrusunu öğretmek biz bilenlerin görevi zaten bu platformun amacı da bu he bilmeyen arkaşlar içinde emin olmadığımız bilgiyi paylaşmamak gerekir insanları yanlış yönlendirip maddi veya manevi sıkıntılar açabilirler

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
aynen knk deyip geçmeyin yanlış biliyor ise düzeltmeye çalışın sonuçta hepimiz her zaman en doğrusu mu bilemeyiz öğrenerek gelinecek

meker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet eker
Abi bence iki tip var.
1-Bir şeyden haberi yok bilgisi yok ama herkesten önce atlar bi şey bildiğini sanır.
2-Hiç bi şeyden anlamaz anlatırsın yine anlamaz ve seni kanser eder.

Top Bottom