SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Şu an sitede böyle yazıyor15 miş video da söyledi 12 nereden çıktı peki
Şu an sitede böyle yazıyor15 miş video da söyledi 12 nereden çıktı peki
12000 TL hu sistem için çok iyi.
Yararlanan tükenmeden yararlansın ve yorum yapılsın diye bakmadan açmış olabilir ne var bunda hem site de zaten çökük sistemin fiyatı bir tek videodan anlaşılıyor iyilik de yaramıyor sizeKonuyu sen paylaşıyorsun. Bakmadan niye paylaştın onu geçtim fiyatı bilmeden yok diyorsun.
Bana kızıyorsun birde ben hemen paylaştım millet baksın diye videoları izleyemedim bile12000 TL yazıyordu ben baktığımda ona göre konuştum. 12000 TL ye böyle bir sistem yok
La beni konuşturma şimdi bir çok kişi 12000den gördü fiyatı bu adamda 15000 görmüş. Direk videoyu atmış geçmiş. İyilikle ne alakası var olayın duyar mı kasmaya geldin hemen.Yararlanan tükenmeden yararlansın ve yorum yapılsın diye bakmadan açmış olabilir ne var bunda hem site de zaten çökük sistemin fiyatı bir tek videodan anlaşılıyor iyilik de yaramıyor size
3 sistem aynı anda çıktı zaten. Ben direk haqqusa baktım 12000 tl hatta ilk tıkladığımda siteye parola girin dedi.Bana kızıyorsun birde ben hemen paylaştım millet baksın diye videoları izleyemedim bile
3 sistem aynı anda çıktı zaten. Ben direk haqqusa baktım 12000 TL hatta ilk tıkladığımda siteye parola girin dedi.
Kral 12 sdn hepsi PC kolik olduğu için karıştı muhtemelen hatlar3 sistem aynı anda çıktı zaten. Ben direk haqqusa baktım 12000 TL hatta ilk tıkladığımda siteye parola girin dedi.