Ek ssd koymayı düsünmüyorum psuyu ne yapayim deepcool 550w yeterli olurmu bütçem biraz azdassd yi siteden 1 tb agi ye çevirmeyin bende hocam sizin yerinizde olsam ssd yi bırakır b650m-k ya yükseltirdim 2 ssd girişi var ileride lazım olur diye ama psu değişmesi lazım
deepcool 550 yeterli hocam anakartıda ileride ek ssd alırsınız diye dedimEk ssd koymayı düsünmüyorum psuyu ne yapayim deepcool 550w yeterli olurmu bütçem biraz azda
b650 yapacıgına gıtsın 1 tb sata ssd var anakart yukseltecek artı bı ssd alcak 3 4 k yı bulur sata ssd alması mantıklı olurssd yi siteden 1 tb agi ye çevirmeyin bende hocam sizin yerinizde olsam ssd yi bırakır b650m-k ya yükseltirdim 2 ssd girişi var ileride lazım olur diye ama psu değişmesi lazım
Hangi markayı almaliyim 800 küsür fiyat farkiyla agi 1tb var?b650 yapacıgına gıtsın 1 tb sata ssd var anakart yukseltecek artı bı ssd alcak 3 4 k yı bulur sata ssd alması mantıklı olur
Onu alabilirsin.Hangi markayı almaliyim 800 küsür fiyat farkiyla agi 1tb var?
yanı agı markasını bılmıyorum o ssd konusunda yorum yapamıycam anakart degıstırmek yerıne sata ssd alırımHangi markayı almaliyim 800 küsür fiyat farkiyla agi 1tb var?
Agi modeli al gitsin kendi soğutucusu ve drami vardı galibaHangi markayı almaliyim 800 küsür fiyat farkiyla agi 1tb var?