Neler Yeni

haqquş discord cahilleri part 2 z serisi anakart alırsan işlemcinin çarpan kilidi açılıyo diyen

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
İşleri anca PC topla abe diyen kişiler çok bişi bildiğini sanıyor ,sonra böyle durumlar oluşuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu bilmeden yorum yapıyorsunuz.
HaQQus discordunda yetkiliyim arkadaşlar işlemciden bahsediyordu i7 10700k örneğin b460da oc olmaz gibi bir konu dönüyordu fakat sizin gibi kötülemek amaçlı bunları yapan insanlar heryerde paylaşıyor ben HaQQus u savunmuyorum rampage psu koyuyor karşıyım HaQQus discordundada önermiyorum gelip görebilirsiniz.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
HaQQus discordunda yetkiliyim arkadaşlar işlemciden bahsediyordu i7 10700k örneğin b460da oc olmaz gibi bir konu dönüyordu fakat sizin gibi kötülemek amaçlı bunları yapan insanlar heryerde paylaşıyor ben HaQQus u savunmuyorum rampage psu koyuyor karşıyım HaQQus discordundada önermiyorum gelip görebilirsiniz.
mod san banlıcan böyle yanlış bilgi saçanları z serisi anakart alınca çarpan kilidi açılıyo ney ya :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Z170 anakartlarda carpan kılıdı özel BIOS ile acılabiliyor ama onu kastettiklerini sanmıyorum :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
haqqus abiyi severim
amacım kötülemek filan da değil zaten
ilk gönderideki yoruma hitaben yaptım, arka perdesini bilmiyorum zaten olayın

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
mod san banlıcan böyle yanlış bilgi saçanları z serisi anakart alınca çarpan kilidi açılıyo ney ya :D
Zaten banliyorum uyarı veriyorum fakat siz arkadaşı yanlış anladınız 10900k b460da oc yapılmaz z490 gerekir demiş fakat çarpan kilidini anakartta sanıyor xd

Ateş Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ateş Hançer
Bunlar hiçbirşey bilmeden laf atan kişiler

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Zaten banliyorum uyarı veriyorum fakat siz arkadaşı yanlış anladınız 10900k b460da oc yapılmaz z490 gerekir demiş fakat çarpan kilidini anakartta sanıyor xd
z490 gerekir demedi z490 da çarpan kilid açılıyo dedi. cümlesi bile beyin yakıcı.

Excator23cm

80+ Gold
bu adamla forumdaki bir kaç kişiyle birlikte dc üzerinden konuşmuştuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,700
Üyeler
165,715
Son üye
goldenbuffalo