Haqqus iyi adam ama bilgisiz kendi Corsair PSU kullanıyor millete Rampage Frisby öneriyor.adam samimi ama discordu bir kaç kişi dışında bilgisiz kaynıyor.
Ben Hakan Abi'yi 2 yıldan fazla süredir tanıyan biri ve sunucusunda admini olarak bu konuyu bir sonuca ulaştırmak isterim. Öncelikle üyeler sunucuda genelde soru soran taraftır. Yanıt vermesi için "Rehber" rolü var. Zaten her içerik üreticisinin sevenleri ile buluşmak için kullandığı herhangi bir platformda bu gibi yanlış bilgilendirme yapabilen insanlar mevcuttur. Bunun sunucudaki yetkililer ile ilgili herhangi bir ilintisi bulunmamaktadır. Hakan Abi hakkında gelen diğer eleştiriler ile ilgili en çok duyduğum "rampage öneriyor", "o sistem öyle mi toplanır", "adam bu işi bilmiyor" gibi ifadelerin bazılarına hak veriyor olsam da, çalıştığı yer olan Vatan Bilgisayar tarafından kısıtlandığı gerekçesi ile başka sitelerin linklerini paylaşması veya siteleri tavsiye etmesi mümkün değil. İş tanımında böyle bir şey olmamasına rağmen kendisinden bunu yapmasını talep ediyorlar. Kendisi ile görüşseniz aslında ne kadar açık fikirli birisi olduğunu fark ederdiniz. Zira ben de kendisine aynı eleştirileri birinci ağızdan yapıyorum. Kendisi de bunları ciddiye alıyor ve yorumlarınıza üzülüyor. Sunucumuzda insanlar istediği şekilde tartışma ve yetkililere bildikleri doğrultusunda sitem etme hakkına da sahiptir. İsterseniz rastgele bir insanın yazdığı bir yorum yüzünden bu kadar yargısız infazda bulunmayın...
Ben de görevliyim o sunucu da. 1-2 Üye yanlış bilgi verdi diye, hemen sunucuyu niye kötülüyorsunuz?Ben Hakan Abi'yi 2 yıldan fazla süredir tanıyan biri ve sunucusunda admini olarak bu konuyu bir sonuca ulaştırmak isterim. Öncelikle üyeler sunucuda genelde soru soran taraftır. Yanıt vermesi için "Rehber" rolü var. Zaten her içerik üreticisinin sevenleri ile buluşmak için kullandığı herhangi bir platformda bu gibi yanlış bilgilendirme yapabilen insanlar mevcuttur. Bunun sunucudaki yetkililer ile ilgili herhangi bir ilintisi bulunmamaktadır. Hakan Abi hakkında gelen diğer eleştiriler ile ilgili en çok duyduğum "rampage öneriyor", "o sistem öyle mi toplanır", "adam bu işi bilmiyor" gibi ifadelerin bazılarına hak veriyor olsam da, çalıştığı yer olan Vatan Bilgisayar tarafından kısıtlandığı gerekçesi ile başka sitelerin linklerini paylaşması veya siteleri tavsiye etmesi mümkün değil. İş tanımında böyle bir şey olmamasına rağmen kendisinden bunu yapmasını talep ediyorlar. Kendisi ile görüşseniz aslında ne kadar açık fikirli birisi olduğunu fark ederdiniz. Zira ben de kendisine aynı eleştirileri birinci ağızdan yapıyorum. Kendisi de bunları ciddiye alıyor ve yorumlarınıza üzülüyor. Sunucumuzda insanlar istediği şekilde tartışma ve yetkililere bildikleri doğrultusunda sitem etme hakkına da sahiptir. İsterseniz rastgele bir insanın yazdığı bir yorum yüzünden bu kadar yargısız infazda bulunmayın...
Bu biraz ağır olduHmm peki bunu 2080'e 1000w psu yetiyor diyen birinin yazması
2080 e 1000w yetmiyor mu laBu biraz ağır oldu
Yetiyor2080 e 1000w yetmiyor mu la
Bilmemek değil, bildiğini sanmak ayıp.Alıntıyı görüntüle
arkdaşlr bundan sonra z serisi ankart alıp çarpan klid açıcaz