Daha dün RTX 2060 12GB sisteme 14000TL yazmışlardı o geldi aklıma kladhjkagk
Bu arada fiyat çok kötü.
9500e verebiliyorsan niye 11499TL yazıyon Danışmanlarını değiştirmeleri gerekiyorFiyat güncellemesi gelmiş, büyük falso yaptılar firmaya yakıştıramadım
Yav olabilir uzatmayın.Hatta konuyu kapatsalar daha iyi olur.9500e verebiliyorsan niye 11499TL yazıyon Danışmanlarını değiştirmeleri gerekiyor
Evet öyle bir şeydi dedim kendi kendime hatta bu mu f p11.500 TL ye i5 11400f 1660 super li sistem
fiyatta yanlış hatırlamıyor isem eğer
olabilir mi hadi 1000 lirayı falan bir şekildə anlarız da 2000 ne knkYav olabilir uzatmayın.Hatta konuyu kapatsalar daha iyi olur.
Bir hata varsa düzeltirler.Sonuçta orasıda güvenilir sitelerden.olabilir mi hadi 1000 lirayı falan bir şekildə anlarız da 2000 ne knk
Aga firma ticaretinde, asıl yayıncı demeli "aga bu nedir bu nasıl fiyattır ben bunu yapmam" diyebilmesi lazım şuan bu sistemin fiyatını sizin tepkini düşürdü. E-ticaret sitelerinin vicdanına kalsanız rekabet olmasa işini düzgün yapan yayıncılar olmasa siz indirimli ürün mu alabileceğiniz zannediyorsunuzFiyat güncellemesi gelmiş, büyük falso yaptılar firmaya yakıştıramadım