Neler Yeni

HAQQUS-HB 2 | i5-10400F / GTX 1660 SUPER - 9.499 TL

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu muhabbeti gerçekten bilmiyorum anlamadım özet geçecek biri var mı?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Senin derdin ne? takipçime fanboy diyerek haddini aşma adamın aksi konustugu bir şey yok anlatmak istediği bir şey var ona odaklan. Kanalım kurulduğundan beri istisnasız tüm sistemlerim döneminin f/p kralı oldu. Adam benim için demeyecekte neye diyecek.
Evet sistemleriniz çok f/p ama bazen başka kanallar da çok f/p sistemler yapabiliyor. Mesela VOK-Friday vardı kaç ay önce hala aklımdan çıkmadı çok f/p idi zamanı için o da sizin sistemleriniz gibi bir kaç dakika içinde bitmişti

Fradue

80+
Bu muhabbeti gerçekten bilmiyorum anlamadım özet geçecek biri var mı?
Abi kısaca özetleyeyim. Sistem yayınlandıktan yaklaşık 1.5-2 saat sonra youtube videosunu, ardından satıştan kaldırdılar. Çok üstüne gidildiği için yaptılar büyük ihtimalle. Çünkü sistem cidden kazıktı :D

Bünyamina

80+ Platinum

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Evet sistemleriniz çok f/p ama bazen başka kanallar da çok f/p sistemler yapabiliyor. Mesela VOK-Friday vardı kaç ay önce hala aklımdan çıkmadı çok f/p idi zamanı için o da sizin sistemleriniz gibi bir kaç dakika içinde bitmişti
Kimsenin işini gormemezlik yapmıyorum adamın üslubu "fanboyluk yapma" hayırdır? bunu yazan adam şuanda bizimle ilgili tüm pozitif yorumlara kahkaha emojisi atıyor adam toxic ve dediğin kanalların her sistemi için bu kurduğun cümleyi kuramazsin ama DA tüm sistemleri için bu cümleyi kurarsın hele MD sistemler falan hiç konuya girmeyeceğim benim kimsenin emeğini görmezden gelmeyeceğimi biliyorsunuz ne demek istediğimi anladınız uzatmayacagim sevgiler

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Senin derdin ne? takipçime fanboy diyerek haddini aşma adamın aksi konustugu bir şey yok anlatmak istediği bir şey var ona odaklan. Kanalım kurulduğundan beri istisnasız tüm sistemlerim döneminin f/p kralı oldu. Adam benim için demeyecekte neye diyecek.
Adam f/p sistemleri Abdullah yapmıyor dememiş.Tek yapan o değil başkalarıda var demiş.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Başlıkta yazılan sistem 11.5k olarak satışa sunuldu hocam, özetleyecek olursak başına gelenler müstehak
ya en azından "böyle paraya sistem yok" gibi şeyler söylemeseydi iyiydi

Bergee

80+ Silver
Evet tek kral sensin 👏
Kanka harbi boşsun ya. Fanboy falan değilim ama ben @Abdullah Hacıgül 'ü nereden baksan 3 4 senedir takip ediyorum. Çıkardığı sistemler hep piyasanın oldukça altındaydı. Kimse monitör vermez iken o monitör dahil verirdi. Sen kalkmış burada bu iğrenç sistemi savunup bu adamın hakkını yiyorsun haliyle böyle bir tepki alırsın. Bu tepkide oldukça haklı bir tepki. Memnun değilsen sen daha iyisini yapabilirsin bekliyoruz :)

ya en azından "böyle paraya sistem yok" gibi şeyler söylemeseydi iyiydi
Çok eskiden youtube videolarını hatırlıyorum, vatan pc çalışanıydı zamanında yanlış hatırlamıyorsam, kitle de biraz ufak yaşta ondan bu tür şeylerle karşımıza gelebiliyor. Aslında bir kaç tespit yapılacak konu var adamla ilgili de gerek yok.

Top Bottom