Bergee
80+ Silver
Bu işte haqqus fanboyluktur. Nasıl olabilir? Arada 2000 lira fark var!Yav olabilir uzatmayın.Hatta konuyu kapatsalar daha iyi olur.
Bu işte haqqus fanboyluktur. Nasıl olabilir? Arada 2000 lira fark var!Yav olabilir uzatmayın.Hatta konuyu kapatsalar daha iyi olur.
Aynen öyle. Ben olsam abi şaka mı bu ben bu paradan çıkartmam bunu diye En çok da "BU FİYATTAN DAHA UCUZA BULAMAZSIN" gibi şeyler yazmaları. Güvenilirliği düşüyorAga firma ticaretinde, asıl yayıncı demeli "aga bu nedir bu nasıl fiyattır ben bunu yapmam" diyebilmesi lazım şuan bu sistemin fiyatını sizin tepkini düşürdü. E-ticaret sitelerinin vicdanına kalsanız rekabet olmasa işini düzgün yapan yayıncılar olmasa siz indirimli ürün mu alabileceğiniz zannediyorsunuz
geldi lafını söyledi gitti. gövde üstünde baş, baş üstünde akıl bırakmadı. esti geçti.Aga firma ticaretinde, asıl yayıncı demeli "aga bu nedir bu nasıl fiyattır ben bunu yapmam" diyebilmesi lazım şuan bu sistemin fiyatını sizin tepkini düşürdü. E-ticaret sitelerinin vicdanına kalsanız rekabet olmasa işini düzgün yapan yayıncılar olmasa siz indirimli ürün mu alabileceğiniz zannediyorsunuz
Ben kimsenin amigosu değilim hacı Abdullahıda izlerim Haqquşuda diğer bir dünya insanıda izlerim.Hepsinde de yararlanmışlığım vardır.Sağolsunlar.Bu işte haqqus fanboyluktur. Nasıl olabilir? Arada 2000 lira fark var!
O zaman bu iğrenç olayın neden üstünü kapatmaya çalışıyorsun?Ben kimsenin amigosu değilim hacı Abdullahıda izlerim Haqquşuda diğer bir dünya insanıda izlerim.Hepsinde de yararlanmışlığım vardır.Sağolsunlar.
Uygun gördüğüm sistem yorumlarına bile fiyatların düşeceğini fiyatın halen yüksek olduğunu spamlıyorum hocam, dediğin gibi biraz bizim iradeye bakıyor f/p mallara ulaşılabilirliğimiz, tabi dediğiniz gibi birde bizden yana olan yayıncılar sayesinde.Aga firma ticaretinde, asıl yayıncı demeli "aga bu nedir bu nasıl fiyattır ben bunu yapmam" diyebilmesi lazım şuan bu sistemin fiyatını sizin tepkini düşürdü. E-ticaret sitelerinin vicdanına kalsanız rekabet olmasa işini düzgün yapan yayıncılar olmasa siz indirimli ürün mu alabileceğiniz zannediyorsunuz
Nerde kapatmışım ? Anlama özürlü müsün ?O zaman bu iğrenç olayın neden üstünü kapatmaya çalışıyorsun?
Konuyu kapatsalar diyen benim. Ayrıca kullandığın kelimelere dikkat et haddini bil!Nerde kapatmışım ? Anlama özürlü müsün ?
gerçekten alanlar olması kötüHAQQUS-HB2 / INTEL i5-10400F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-HB2 oyuncu bilgisayarı Intel i5-10400F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Fiyatı 9.499 TL olarak güncellenmiş. Nasıl fiyat ?
Watch this story by Hakan Balcı on Instagram before it disappears.
20K Followers, 423 Following, 179 Postsinstagram.com
Hakkuşun açıklaması.
Adamın yazdıklarına bakın bana neden uyarı veriyorsunuz ?Konuyu kapatsalar diyen benim. Ayrıca kullandığın kelimelere dikkat et haddini bil!