Neler Yeni

HAQQUS RX6600 SİSTEM ALINIR MI

Furkanozr

80+ Silver
Katiyen alınmaz hemen uzaklaş demek de yersiz olur ama birazda içine sinecek insanın para verip alıyor istiyor ki güzel bişey olsun
Hocam bu arkadaş niye anlamıyor bu sistemin alınmıcağını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallaha kötünün bir tık üstüyüm desem oradaki kötü sen olursun. Her şey fiyatına göre. Hadi 12K bütçeye böyle bir sistem bul bana, çabuk! PSU sonradan değiştirebilir, ki patlayacak bir PSU değil. Çünkü performax PSU'ların kondansatörleri değiştirildi, japon malı ile. Yine de güvenli mi? Değila ama patlar diye bir şey yok.

Evet ama bu arkadaşa 1 ay sonra RX 6600 seviyesinde bir sistem alabileceğini garanti edebilir miyiz? Direkt almayın diyor herkes. 11500'e alınabilecek en iyi sistem bence.
Sen bu sistemi aldın diye çok iyi olduğunu düşünüyorsun ve kötü olduğu söylenmesi zoruna gidiyor çünkü sende kazıklanmışsın 6600 li sisteme 11 binden fazla verilmez birdaha argolu konuşma klavye delikanlısı

Son düzenleme:

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Uygunsuz Dil

Sen bu sistemi aldın diye çok iyi olduğunu düşünüyorsun ve kötü olduğu söylenmesi zoruna gidiyor çünkü sende kazıklanmışsın 6600 li sisteme 11 binden fazla verilmez birdaha argolu konuşma klavye delikanlısı
Yahu sen harbi süzmesin. Aldım bak diyorum işte PSU iyi değil ama bu fiyata yok. 11'e aldım diye laf ediyorsun bir de... Gerçekten ekonomiyi iyi falan da zannediyorsundur sen.

haydobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet haydo

Adama Link atta alsın o zaman Boş yapıyorsun Şu an İlerde Psu Değişir yada parası yetiyor ise alırken değişir mis gibi kullanır. Varsa daha iyisi şu an atın linkini onu alsın adam.

Top Bottom