𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 tedebbür ehli Moderatör Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 17,932 En İyi Cevap 26 14 Haziran 2020 #14 Vatan olduğu için gayet kazık olmuş adam o kadar inşaatta çalışmış pc için garibim gitmiş o fiyata ne almış, boş yere üzüldüm be.
Vatan olduğu için gayet kazık olmuş adam o kadar inşaatta çalışmış pc için garibim gitmiş o fiyata ne almış, boş yere üzüldüm be.
Scorp!on 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,341 Dahası Reaksiyon skoru 1,383 İsim Mehmet salih ay 14 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 keremcnsz24 yazmış: Vatan olduğu için gayet kazık olmuş adam o kadar inşaatta çalışmış PC için garibim gitmiş o fiyata ne almış, boş yere üzüldüm be. Devamı için tıklayın... bende üzüldüm keşke farklı mağazaları bilseydi veya fiyat araştırması yapsaymış
keremcnsz24 yazmış: Vatan olduğu için gayet kazık olmuş adam o kadar inşaatta çalışmış PC için garibim gitmiş o fiyata ne almış, boş yere üzüldüm be. Devamı için tıklayın... bende üzüldüm keşke farklı mağazaları bilseydi veya fiyat araştırması yapsaymış