HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,003
Bugün geming gecesinde 5500 ve 6600 lü sistem iindirime girecek. Eğer güzel fiyat olursa ordan almak mantıklı. İ.idne iki oyun hediye var.
farkettiğinden değil kral düzeltmek için dedimİntel sistem hala aynı fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
550w 600w çok farketmez.
İnş Öyledir Aldığımız Fiyatın Hakkını Fazlasıyla Alırız550w yazıyor ama doğru değil videoda 600w demiş bende aldım bendede aynı
hayırlısı iade ederiz olmadı xdBugün geming gecesinde 5500 ve 6600 lü sistem iindirime girecek. Eğer güzel fiyat olursa ordan almak mantıklı. İ.idne iki oyun hediye var.
İncehesap 10K Altı Sistem Vermez HocamBugün geming gecesinde 5500 ve 6600 lü sistem iindirime girecek. Eğer güzel fiyat olursa ordan almak mantıklı. İ.idne iki oyun hediye var.
O sistemlerin kasaları çok kötü. Kasa koymaya kalksan 600 TL fark ödersin en alınabilecek kasaya hiç gerek yok.Bugün geming gecesinde 5500 ve 6600 lü sistem iindirime girecek. Eğer güzel fiyat olursa ordan almak mantıklı. İ.idne iki oyun hediye var.
O sistemlerin kasaları çok kötü. Kasa koymaya kalksan 600 TL fark ödersin en alınabilecek kasaya hiç gerek yok.
sipariş sendede onay bekliyor diyormuİnş Öyledir Aldığımız Fiyatın Hakkını Fazlasıyla Alırız![]()
İntel sistem alınır hala aynı fiyat.ekran kartı dualonu beğendim sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat olarak bu sisteme yaklaşmaz belki ama gercegamingdeki şuanki fiyattan almayın diye bilgiledirmek istedim
Aynen Bendede Diyor Onaylar Heralde Çünkü Alım İşlemi Gerçekleşmiş Sonuçtasipariş sendede onay bekliyor diyormu