Neler Yeni

HaQQuS'un PC Satma Adı Altında İnsanları Dolandırması

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
vatandan PC mi alınır ya :D mahallede arkadaşım herkese gaming PC aldım diyodu 7k vermiş övünüyodu evine gittim rx580 asdfdfsafdsa vatandan almış
Fırsatlarda baya ucuza geliyoda diğer türlü pompa xd

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O videoyu da gördüm ama onu atmadım. O sonuçta bir yayıncı bu adam alın teri ile çalışmış diye bunu attım.

Birde videoların altında ki yorumları okuyun. Hepsi adamı övüyor.

Bu konuda üzüldüğüm durum bu, çok bilgisiz kişi var ve hepsi kötü sistemler alıyor. İnstagram da bilgisayar sayfalarının yorumunda da rastlanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatanda bazı hazır sistemler çok uyguna da olabiliyor. Arkadaşım 1660ti yeni çıktığında 1660ti rog strix+ r5 2600 5000 liraya almıştı. Hatta 5300'e (sanırım) 2060'lısını görmüştüm.

KDV indirim de ancak iyi oluyor.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Başlığın iğrençliğine bakar mısın ya dolandırma denilen şey sonunda menfaat varsa olur kardeşim adamın videolarını izlemeden yargılamayın gayet samimi bir işçi emek veriyor satın alanların videosunu çekiyor adam önermiyor ki sistemleri sadece toplamakla yükümlü...

Başlığın iğrençliğine bakar mısın ya dolandırma denilen şey sonunda menfaat varsa olur kardeşim adamın videolarını izlemeden yargılamayın gayet samimi bir işçi emek veriyor satın alanların videosunu çekiyor adam önermiyor ki sistemleri sadece toplamakla yükümlü...
Ayrıca topladığı sistemlerin kazık olduğunu biliyorum saçma sapan duyar kasmayın şimdi vatan sonuçta bu...

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bu kişiyi bolca konuştuk, Vatan da çalıştığından böyle diye düşünüyorum. Vatan da çalışanların %90 ni teknoloji hakkın da cahil zaten.
Değil.Bunu dediğime göre ve vatan olduğuna göre sen anladın.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Ayrıca topladığı sistemlerin kazık olduğunu biliyorum saçma sapan duyar kasmayın şimdi vatan sonuçta bu...

Emin misin? Bilmeyen adama kitliyor, parça parça alırsan en fazla 500 TL fazladan kitler.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Değil.Bunu dediğime göre ve vatan olduğuna göre sen anladın.

Videoda ki kişiliği gerçek kişiliği ise bu adam çok saf bir adam, ne yaptığını tam bilmiyor olabilir.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bu kişiyi bolca konuştuk, Vatan da çalıştığından böyle diye düşünüyorum. Vatan da çalışanların %90 ni teknoloji hakkın da cahil zaten.
hocam haklısın %90 ı cahil 2-3 sene önce istanbul üsküdar vatanda bi abi vardı adam anlatıyordu adamı çok seviyorduk bir şey aırken ona danışıyordum adam bile burda pahalı gidin internetten alın diyordu klavye mouse alırken ona danışmıştım sinirden mouse kırdım oyunda yeniliyorumdiye geçen yaz klavyede hala taş gibi anlamıyorum 30 liraya aldığım şey nasıl 4. yılını bitirir adamı işten atmışlardı buda böyle hikaye ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,381
Üyeler
162,975
Son üye
zexon
Top Bottom