22.000 TL ye sahipsindir StonksBEDAVA
Haqquş bey sadece vatanın temsilligini yapiyor 5k ya Intel pentium satsalar tanıtırVideo burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Videoda kullanılan PSU'dur. Alt yahut üst modeli değildir.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
O sistemdeki rtx 3070 : Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühüVideo burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Videoda kullanılan PSU'dur. Alt yahut üst modeli değildir.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
İzoly gtx 3070 22.000tl , baba hemde ışıklı mışıklı 8cigabet miş.22.000 TL ye sahipsindir Stonks
Ama baban sana izoly pc alır Not stonks
Rx 2080 xt daha iyidirİzoly gtx 3070 22.000tl , baba hemde ışıklı mışıklı 8cigabet miş.
olay oyduev yandıktan sonra ısınsa ne yazar
En iyisi RTX 730 'dur.Rx 2080 xt daha iyidir
Fiyatı bana mı iyi geldi acaba?