Ünlü düşünür "izoly". İzoly bu sefer zengin veledleri hedef almış. Gittikçe nesilleride artıyor.rampage kasa yoksa o sistem sistem değildir
Video burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Videoda kullanılan PSU'dur. Alt yahut üst modeli değildir.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
700w üzerinden 480w mı?Video burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Videoda kullanılan PSU'dur. Alt yahut üst modeli değildir.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
Hayır,cidden bana fiyatı iyi geldi yada kafama bir şey oluyor.Allahım, nolur ironi olsun nooolluur.
Ben sana rtx1050ti vercem ama o aslında rx3070xt gümrükten geçsin diye öyle yaptıkya alınca içinden rtx3070 çıksa belki alırnr dicem ama sitesinde kafamıza gore veriyoruz yazıyor.