G.P.U
80+ Silver
Yoo devam ediyor diye biliyorum işine ama
Eski Vatan çalışanı ne beklersin
Yoo devam ediyor diye biliyorum işine ama
Eski Vatan çalışanı ne beklersin
PSU gerekli gücü veremiyor, lakin adam oyunu ya oynuyor ya video açıyor dediğiniz gibi. Videoysa daha da gözümden düşer. Zaten böylesi bir sistemi önerdi diye üzdü.videonun tamamını izlemedim açıklama kısmına göz attım biraz cidden boş yorum yapmayacak bilgilendirebilecek biri yanıtlarsa devinirim
söylediğiniz gibi psu orda yazandan cok düşük w elektirk veriyorsa ve dediğiniz gibi boştayken anca o w yeterliyse videonun geri kalan kısmında oyun testlerini nasıl yapmıs olabilir yani oyun acılınca yüke bindiği için kapanması gerekmezmi yoksa önceki videolarında oldugu gibi yine oyun yerine video açmış olabilirmi
İzoli daarriii daaarrriiiiii ambulans geldiiiiiii ev yandiiiiiiiiiii yandiiiiiiiiiiiii fiyuu fiyuu c4 c4 c4 c4 bomb has been planted bomb has ben don't defused. İzoly wins.Haqqus abim onerdiyse iyidir konu acilen kapatilsin, yaziklaaar olsun size!!!!!!!
Ne diosun sen YA, izoly psu var izoly, izoly kalitelidir sizin gibiler bilmez haqqus abim bilir.İzoli daarriii daaarrriiiiii ambulans geldiiiiiii ev yandiiiiiiiiiii yandiiiiiiiiiiiii fiyuu fiyuu c4 c4 c4 c4 bomb has been planted bomb has ben don't defused. İzoly wins.