Ben bu zamana kadar bir tane bile Melihin hayırını görmedim. O Yenimahallede çok övülen Fethi Yaşar var ya. Zamanında ikisi birlikte para kaçırıyordu.
Melih varken ayda 5-6 kere aynı yol kazınırdı, tekrar asfalt dökülürdü. Tabii bir de bu yol kazındığında 3-5 gün öyle bırakılırdı millete eziyet tabii.
Ben Mansur başkan olduktan sonra böyle bir olay ile karşılaşmadım.
Tabii bir de Melih zamanında internet altyapısı öylece zamanında ne yaptırdıysa öyle bırakmıştı. Mansur direkt altyapıya abandı. Suriyeli kampı gibi olan yerde bile artık fiber var.
Tabii bir de camii sorunu vardı. İzini alıyor her yere yaptır camiiyi. Yozgat bulvarından bir gün geçersen Yıldırım Beyazıt Üni altında 2019'dan önce başlanma bir Camii var hala bitmedi çünkü kendisi gidince onlara para atan da kalmadı.
Melih Gökçeği beğenmiyorum ama örneğin Keçiörende yaşıyorum ve Turgut Altınok'u beğeniyorum. Adamın çalışmaları var, vatandaş için yerler açıyor ya da Sancaktepeye gidiyorum ve gelişmeleri görüyorum gibisinden. Melihin iyi bir büyükşehir belediye başkanı olduğunu düşünmüyorum, zaten hileyle geçti.