Neler Yeni

Hard disk tık sesi geliyor

Furkan1461

80+ Silver
Hard diskimden tık sesi geliyor sağlık testi ve bad sektör testi yaptım bir sorun yok HDD 2.5 inc.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Hard diskinde kafa atma sorunu olabilir.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Ne yapmamı önerirsiniz? Pek fazla olmuyor. Bazı yerlerde low level format çözüyor diyorlar doğru mu?
Bildiğim kadarıyla tamir olması gerekiyor. Formatla falan olucak bir iş değil. Kafasını vuruyor ve verileri okuyamıyor. Eğer yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.

Furkan1461

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla tamir olması gerekiyor. Formatla falan olucak bir iş değil. Kafasını vuruyor ve verileri okuyamıyor. Eğer yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.
Veriler okunuyor sadece arada bir ses geliyor. Ses gelme haricinde başka bir şey yok.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Veriler okunuyor sadece arada bir ses geliyor. Ses gelme haricinde başka bir şey yok.
HDD'ler sesli çalışır zaten. Arada bir gelmesinin sebebini bilmiyorum ama kapağını söküp çalışır durumda görmeden sorunun ne olduğunu en azından ben bilemem. Genelde HDD'lerde kafa atma sorunu olur. Ayrıca ne tür bir ses geliyor kısa bir video alıp YT'ye atıp buraya yüklersen çok daha bilgili kişiler belki yardımcı olabilir.

Furkan1461

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD'ler sesli çalışır zaten. Arada bir gelmesinin sebebini bilmiyorum ama kapağını söküp çalışır durumda görmeden sorunun ne olduğunu en azından ben bilemem. Genelde HDD'lerde kafa atma sorunu olur. Ayrıca ne tür bir ses geliyor kısa bir video alıp YT'ye atıp buraya yüklersen çok daha bilgili kişiler belki yardımcı olabilir.
Anlamadığım bir şekilde sorun ortadan kayboldu.

Top Bottom