Furkan1461
80+ Silver
Hard diskimden tık sesi geliyor sağlık testi ve bad sektör testi yaptım bir sorun yok HDD 2.5 inc.
Ne yapmamı önerirsiniz? Pek fazla olmuyor. Bazı yerlerde low level format çözüyor diyorlar doğru mu?Hard diskinde kafa atma sorunu olabilir.
Bildiğim kadarıyla tamir olması gerekiyor. Formatla falan olucak bir iş değil. Kafasını vuruyor ve verileri okuyamıyor. Eğer yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.Ne yapmamı önerirsiniz? Pek fazla olmuyor. Bazı yerlerde low level format çözüyor diyorlar doğru mu?
Veriler okunuyor sadece arada bir ses geliyor. Ses gelme haricinde başka bir şey yok.Bildiğim kadarıyla tamir olması gerekiyor. Formatla falan olucak bir iş değil. Kafasını vuruyor ve verileri okuyamıyor. Eğer yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.
HDD'ler sesli çalışır zaten. Arada bir gelmesinin sebebini bilmiyorum ama kapağını söküp çalışır durumda görmeden sorunun ne olduğunu en azından ben bilemem. Genelde HDD'lerde kafa atma sorunu olur. Ayrıca ne tür bir ses geliyor kısa bir video alıp YT'ye atıp buraya yüklersen çok daha bilgili kişiler belki yardımcı olabilir.Veriler okunuyor sadece arada bir ses geliyor. Ses gelme haricinde başka bir şey yok.
Anlamadığım bir şekilde sorun ortadan kayboldu.HDD'ler sesli çalışır zaten. Arada bir gelmesinin sebebini bilmiyorum ama kapağını söküp çalışır durumda görmeden sorunun ne olduğunu en azından ben bilemem. Genelde HDD'lerde kafa atma sorunu olur. Ayrıca ne tür bir ses geliyor kısa bir video alıp YT'ye atıp buraya yüklersen çok daha bilgili kişiler belki yardımcı olabilir.