bence mantıklıBu dönemde harddisk Alınır mı? bende 500 gblik M2 ssd var yetmiyor HDD mantıklı mı 2 tb
dosyalarını falan depolicaksan hdd ama çok büyük boyutlu olmayan oyunları falan yükliceksen sdd alBu dönemde harddisk Alınır mı? bende 500 gblik M2 ssd var yetmiyor HDD mantıklı mı 2 tb
Çoğunluk oyun depolicam 15-20 gbde dosya depolicam oyunların boyutları fazla olduğundan dolayı harddisk mantıklı geliyorHddde ne yapacagina bagli yani fotograf depolayacaksan neden ssd alasin
Neden alınmazBen olsam bütçemi arttırır 2TB ssd alırım. Harddisk artık alınmaz.
Eski bir teknoloji. Bence harddisk artık harici depolama için felan kullanılmalı. Günlük kullanımda kullanılmaz.Neden alınmaz
3 5 saniye felan degil ben ac odyssey oynuyordum harddiskten,fast travel yapmak nerden baksan 40 sn 1 dk suruyordu sonra pci 4 ssdye gectim 5 saniye suruyor yani bir oynayista 5 6 kez fast travel yapsam tum oyun boyunca benim saatlerime mal oluyor bu durumHDD alabilirsiniz hocam, Windows'u SSD'ye kurarsınız.
SSD ile tek farkı oyunların açılması 3-5 saniye daha fazla sürer sadece, o yüzden dert etmeyin.
3 5 saniye felan degil ben ac odyssey oynuyordum harddiskten,fast travel yapmak nerden baksan 40 sn 1 dk suruyordu sonra pci 4 ssdye gectim 5 saniye suruyor yani bir oynayista 5 6 kez fast travel yapsam tum oyun boyunca benim saatlerime mal oluyor bu durum
Oluyor dostum 190 mb/sn veren wb blue hdd ile oynadimBu durum HDD'in sağlığına, hızına, sıcaklığına da bağlı. Normalde o kadar uçurum olmaz.