Hocam ben şöyle olsun istiyorum. C diski ssd windows hizli açılması için ssd de kalsın. D diskine oyun program falan indirmek istiyorum. Benim şimdi bu istediğimi yapmış oldum mu?Hiç oraya ellemeyin bence.
Tamam peki teşekkür ediyorum. Hocam ssd de kullanıcılar da resim indirimler müzik falan var ben kullanıcılar kısmını d ye atsam sorun çıkar mıD'ye resim olur, video olur , programların kurulum dosyaları vb. şeyler koyun. C sürücüsüne bilginiz yoksa hiç bulaşmayın.
Işlem tamam fakat d diski bomboş ben ssd deki kullanıcılar kısmını atsam sorun çıkar mı yoksa böyle kullanayim mı yani ben bir şey indirince ssd ye inecek ssd 86gb boş ben harddiske inmesini istiyorum.D'ye resim olur, video olur , programların kurulum dosyaları vb. şeyler koyun. C sürücüsüne bilginiz yoksa hiç bulaşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bigisayar altında Yerel Disk C nin yanında Yerel Disk D varsa işlem tamamdır.
Rica ederim kolay gelsin.Teşekkür ederim dostum.
O zaman indireceğin konumu değiştirmen yeterli.Tamam peki teşekkür ediyorum. Hocam ssd de kullanıcılar da resim indirimler müzik falan var ben kullanıcılar kısmını d ye atsam sorun çıkar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Işlem tamam fakat d diski bomboş ben ssd deki kullanıcılar kısmını atsam sorun çıkar mı yoksa böyle kullanayim mı yani ben bir şey indirince ssd ye inecek ssd 86gb boş ben harddiske inmesini istiyorum.