Neler Yeni

Yardım Harddisk Görünmüyor

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
C diskinin içinden windows hariç diğer dosyaları D ye taşısam sorun olur mu? Veya ne yapmam gerek dostlar kusura bakmayın hiç bilmiyorum. Zahmet oluyorsa kusura bakmayın.

Ekler

• 16067585065542803686180883104249.jpg
    16067585065542803686180883104249.jpg
    3.6 MB · Hit: 44

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Hiç oraya ellemeyin bence.
Hocam ben şöyle olsun istiyorum. C diski ssd windows hizli açılması için ssd de kalsın. D diskine oyun program falan indirmek istiyorum. Benim şimdi bu istediğimi yapmış oldum mu?
Yoksa birkaç ayar yapıp öyle mi olacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
D'ye resim olur, video olur , programların kurulum dosyaları vb. şeyler koyun. C sürücüsüne bilginiz yoksa hiç bulaşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bigisayar altında Yerel Disk C nin yanında Yerel Disk D varsa işlem tamamdır.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
D'ye resim olur, video olur , programların kurulum dosyaları vb. şeyler koyun. C sürücüsüne bilginiz yoksa hiç bulaşmayın.
Tamam peki teşekkür ediyorum. Hocam ssd de kullanıcılar da resim indirimler müzik falan var ben kullanıcılar kısmını d ye atsam sorun çıkar mı

Bu bigisayar altında Yerel Disk C nin yanında Yerel Disk D varsa işlem tamamdır.
Işlem tamam fakat d diski bomboş ben ssd deki kullanıcılar kısmını atsam sorun çıkar mı yoksa böyle kullanayim mı yani ben bir şey indirince ssd ye inecek ssd 86gb boş ben harddiske inmesini istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Klasörleri D'ye kopyalayabilirsiniz ama silmenizi tavsiye etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emirhan
Tamam peki teşekkür ediyorum. Hocam ssd de kullanıcılar da resim indirimler müzik falan var ben kullanıcılar kısmını d ye atsam sorun çıkar mı

Işlem tamam fakat d diski bomboş ben ssd deki kullanıcılar kısmını atsam sorun çıkar mı yoksa böyle kullanayim mı yani ben bir şey indirince ssd ye inecek ssd 86gb boş ben harddiske inmesini istiyorum.
O zaman indireceğin konumu değiştirmen yeterli.

Top Bottom