şuan ssd alacak param yok ve sadece elimde harrdisk varharddisk zaten yavaştır ondada böyle sorunlar olabilir o yüzden git yeni bir ssd al istersen gb yaz önerebilirim
denemekte fayda vardır benceharddisk zaten yavaştır ondada böyle sorunlar olabilir o yüzden git yeni bir ssd al istersen gb yaz önerebilirim
vardırda yinede yavaş olur hdd buşuan ssd alacak param yok ve sadece elimde harrdisk var
Mesaj otomatik birleştirildi:
denemekte fayda vardır bence
yavaş olsada sıkıntı yok sadece 1hafta idare edecek ssdyi değişime yollayacağımHDD windows kurulu olunca zaten yavaş çalışır forumlara bakarsan HDD içinde windows yüklü olduğu için çok yavaş diye şikayet eden var yine yavaş çalışır yani ssd alcak paran yoksa HDD denemekte fayda var
SSD’n nedir, test sonucunu buraya atar mısın:Merhaba arkadaşlar sistemimde bir sorun vardı ve sorunu buldum ssdeydi yazma hızı çok düşüktü ve performansı çok inişli çıkışlıydı peki harddisk taksam takılma devam eder mi??
o zaman dene bi ama zaten hala yavaş çalışır ama ne kadar yavaş bilememyavaş olsada sıkıntı yok sadece 1hafta idare edecek ssdyi değişime yollayacağım
pardon yanlış yazmışım töbe töbe atıyorum.SSD’n nedir, test sonucunu buraya atar mısın:
Ayrıca şu nedir la xd, başlığın yanlış olmuş gibi.Alıntıyı görüntüle
SSD’n nedir, test sonucunu buraya atar mısın:
Ayrıca şu nedir la xd, başlığın yanlış olmuş gibi.Alıntıyı görüntüle
takılma yazma hızı düşük olduğu için olmuyo performansı çok inişli çıkışlı grafikten baktım.o zaman dene bi ama zaten hala yavaş çalışır ama ne kadar yavaş bilemem
Evet yazma düşük gibi. Kullanmaya devam edilir tabii de, olması gereken bu değildir.pardon yanlış yazmışım töbe töbe atıyorum.
takılma yazma hızı düşük olduğu için olmuyo performansı çok inişli çıkışlı grafikten baktım.