Yardım Harddisk Tekliyor!!

HDD selamun aleyküm diye giriş yapmaya hazırlanıyor, verileri yedekle, HDD ye selametle.

HDD selamun aleyküm diye giriş yapmaya hazırlanıyor, verileri yedekle, HDD ye selametle.
Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA bunu hdd niyetine kullanabılırmıyım veya kullanırsam nasıl bır performans elde ederim ?

Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA bunu hdd niyetine kullanabılırmıyım veya kullanırsam nasıl bır performans elde ederim ?
Veri depolamak olarak kullanırsın ben kendimde kullanıyorum, USB 3.0 bağlantısı mevcut USB ile bağlıyorsun.

Sadece oyun var içinde reis yedeklemeyi değer mi ?
Aile yadigarları hatıralar gerekli resimşer videolar anılar yoksa gerek yok oyunlar tekrar indirilir :) ama önemli olan varsa yazdığım gibi yedeklemeni öneririm. Bir sabah kalkmışsın hdd yolcu olmuş.

Aile yadigarları hatıralar gerekli resimşer videolar anılar yoksa gerek yok oyunlar tekrar indirilir :) ama önemli olan varsa yazdığım gibi yedeklemeni öneririm. Bir sabah kalkmışsın hdd yolcu olmuş.
peki seninde görüşünü alayım reis.Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA bnunla yüksek boyutlu oyunları oynayabılırmıyım?hdd niyetine bunu kullansam olurmu veya olursada performanstan grafikten ödün verilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,216
Üyeler
188,216
Son üye
Fatihlockier
Geri