atarmısın bana linkini ben bulamadım.ama böyle dediğim şey 1 tblik usb gibi bişey
hdd nin yerine gecer mi ki ?
Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA bunu hdd niyetine kullanabılırmıyım veya kullanırsam nasıl bır performans elde ederim ?HDD selamun aleyküm diye giriş yapmaya hazırlanıyor, verileri yedekle, HDD ye selametle.
Veri depolamak olarak kullanırsın ben kendimde kullanıyorum, USB 3.0 bağlantısı mevcut USB ile bağlıyorsun.Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA bunu hdd niyetine kullanabılırmıyım veya kullanırsam nasıl bır performans elde ederim ?
çok teşekkürler ama ben yüksek ayarda oynuyorum bu adamın grafikler iyi değil bunu harici diskle bir alakası varmıdır ?
oyun oynamak için kullanabılırmıyım hemde yüksek boyutlu oyunları ?Veri depolamak olarak kullanırsın ben kendimde kullanıyorum, USB 3.0 bağlantısı mevcut USB ile bağlıyorsun.
Oyun için uygun değil. Sadece veri depolarsın.oyun oynamak için kullanabılırmıyım hemde yüksek boyutlu oyunları ?
Bir video daha eklemdim Onada bakabilrisnçok teşekkürler ama ben yüksek ayarda oynuyorum bu adamın grafikler iyi değil bunu harici diskle bir alakası varmıdır ?
teşekkürler bütün umutlarım suya düştüOyun için uygun değil. Sadece veri depolarsın.
Gerçekler acıtır, özelliklede teknolojideteşekkürler bütün umutlarım suya düştü
son eklediğin videodaki ile benimkinin bir alakası yok gibi ama yinede teşekkürlerBir video daha eklemdim Onada bakabilrisn
Aile yadigarları hatıralar gerekli resimşer videolar anılar yoksa gerek yok oyunlar tekrar indirilirSadece oyun var içinde reis yedeklemeyi değer mi ?
peki seninde görüşünü alayım reis.Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA bnunla yüksek boyutlu oyunları oynayabılırmıyım?hdd niyetine bunu kullansam olurmu veya olursada performanstan grafikten ödün verilir mi?Aile yadigarları hatıralar gerekli resimşer videolar anılar yoksa gerek yok oyunlar tekrar indirilirama önemli olan varsa yazdığım gibi yedeklemeni öneririm. Bir sabah kalkmışsın hdd yolcu olmuş.