Hd tune yükleyip quick scan tikini kaldırıp derin teste sok hdd yiArkadaşlar uygulamada sağlıklı gözüküyor fakat cyberpunk gibi oyunları hd diskte çalıştırdığımda fps drop yiyorum bu normal mi ya da sebebi ne olabilirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Cp2077 Forza Horizon 4-5 Starfield bu gibi oyunlarda hdd de arıza oluyor kanka normal (forzada map yüklenmiyor) diğer saydığım oyunlarda ise fps drop yada kasma olarak sana geri dönüyor Kendimde hdd kullanıyorum ordan biliyorum imzada sistem özelliklerim yazmaktaArkadaşlar uygulamada sağlıklı gözüküyor fakat cyberpunk gibi oyunları hd diskte çalıştırdığımda fps drop yiyorum bu normal mi ya da sebebi ne olabilirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben öyle yapıyordumfree sürümünü indirmem yeterli mi
Temiz görünüyor.
10,54 TBTemiz görünüyor.
Hocam bir de şey soracağım SN 570 kaç GB yazmaya sağlık düştü onun da sağlık kısmını SS atar mısınız?
Temiz görünüyor.
Hocam bir de şey soracağım SN 570 kaç GB yazmaya sağlık düştü onun da sağlık kısmını SS atar mısınız?
Eyvallah
Ne mutlu banaşu forumda seni gördükçe içim ferahlıyorkasayı ve sıvı soğutucuyu senin önerilerinle aldım ikisinden de çok memnunum asıl sana eyvallah