Neler Yeni

Harddiskim görünmüyor

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem Kılıç
Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yoktu harddiskim görünüyordu içinde oyunlar da vardı bugün girdim steam de oyunlar yüklü gözükmüyo bilgisayarıma bi girdim d diskim yok aygıt yöneticisinde gözüküyo ama bilgisayarımda gözükmüyor bunu VERİ KAYBI YAŞAMADAN nasıl düzeltebilirim.

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yoktu harddiskim görünüyordu içinde oyunlar da vardı bugün girdim steam de oyunlar yüklü gözükmüyo bilgisayarıma bi girdim d diskim yok aygıt yöneticisinde gözüküyo ama bilgisayarımda gözükmüyor bunu VERİ KAYBI YAŞAMADAN nasıl düzeltebilirim.
Sata kablolarınızın bağladığınızdan ve tam oturduklarından emin olun bi kontrol edin onlarda bir sorun yok ise başka bir şey önericem

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sata kablolarınızın bağladığınızdan ve tam oturduklarından emin olun bi kontrol edin onlarda bir sorun yok ise başka bir şey önericem
1 buçuk aydır sorunsuz kullanıyorum bugün oldu ne olduysa

_Gorkem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Görkem Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama aygıt yönetiisinde ve görev yöneticisinde gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sata kablolarını kontrol edin diske bağlı olan
bilgisayar yönetiminde disk başlatılmamış olarak görünüyor internetten okuduğum bi sitede başlattıktan sonra bişey daha yapıyomuşuz sanırım biçimlendirme onu yaparken veri kaybı oluyormuş doğrumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve eğer doğruysa nasıl veri kaybı olmadan diskimi düzeltirim

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Disk yöneticisinin resmini atar mısın?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Disk 0 başlatılmamış yazıyor diski başlat diyincede bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi diyo
Kabloyu kontrol edin. Bilgisayar ve disk arasında iletişim sorunu olduğunu söylüyor.

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Disk 0 başlatılmamış yazıyor diski başlat diyincede bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi diyo
Windowsun arama kısmına disk yönetimi yazın oradan okuyorsa diski görünür hale fln getirme var bende de aynı sorun olmuştu oradan düzeltmiştim ama bi kayıbım olmuşmuydu tam hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom