Neler Yeni

harddiskten chia coin kazmak

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sayın Emirhan kardeş insanlara yanlış bilgilendirme vermesek mi ? Hani bilmeden etmeden.
Solo mining ile 1.6TB -> Şans işi ama pek ihtimal yok ancak 1 gecede blok buladabilir ve 2 XCH ödeme alır.(düşük ihtimal riskli)
Havuz ile 1.6 TB -> Günlük sürekli birikiyor. (az riskli ve günlük birikme)

2 TB ile 10 günde 0.03 Chia birikmiş örneğin bende. 325TL yapıyor 17 Mayıs fiyatı ile. Artar azalır o kısmı önemli değil önemli olan 0.2 olunca çekip gate.io da tutmak XCH yi.
Bu tarz işlerde en iyi ihtimalle konuşulmaz.
Ayrıca bir sefer 4-5 ayda buldu diyelim sonra ne olacak?
Zorlukta git gide ciddi anlamda artıyor. Gelecek ay 3 yıl olan süre 5-6 yıla çıkacak.

Şuan resmi havuz olmadığı için havuza değinmedim. Ayrıca Hpool'a göre hesaplarsak 1.6 TB ile aylık 0,07056 XCH kazanacak. Bu duruma göre de 3-4 ayda bir çekebilecek. 1100$'dan hesaplarsak bu 4 aylık süreçte toplam 1400 TL kazanması muhtemel. Yine bu hesaplarım iyi ihtimalle göre yaptım. Git gide bu para ciddi anlamda düşecek. Havuz alt çekim limitini arttırınca ortada kalacak.

Türkiye'ye yayan ilk kişilerden birisiyim yanlış bilgilendirme yapmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Bu tarz işlerde en iyi ihtimalle konuşulmaz.
Ayrıca bir sefer 4-5 ayda buldu diyelim sonra ne olacak?
Zorlukta git gide ciddi anlamda artıyor. Gelecek ay 3 yıl olan süre 5-6 yıla çıkacak.

Şuan resmi havuz olmadığı için havuza değinmedim. Ayrıca Hpool'a göre hesaplarsak 1.6 TB ile aylık 0,07056 XCH kazanacak. Bu duruma göre de 3-4 ayda bir çekebilecek. 1100$'dan hesaplarsak bu 4 aylık süreçte toplam 1400 TL kazanması muhtemel. Yine bu hesaplarım iyi ihtimalle göre yaptım. Git gide bu para ciddi anlamda düşecek. Havuz alt çekim limitini arttırınca ortada kalacak.

Türkiye'ye yayan ilk kişilerden birisiyim yanlış bilgilendirme yapmıyorum.
"Türkiye'ye yayan ilk kişilerden birisiyim yanlış bilgilendirme yapmıyorum." :LOL:
Başka bir şey demiyorum ülkede tek sen yaşıyorsun galiba :) Nisan ayından beri Chia farmdayım ben. 20 gün Solo sonrası Pool şeklinde.

softwaredevelopers

80+ Bronze
1.Chia coin kasmak harddiske zarar verirmi
Eskir
2.Kazdığım yerleri ilerleyen dönemde silebilirmiyim hafızadan yermi
Silebilirsin
3.kazandırırmı yapılır mı? değermi
Kazandırıyor
Sorularım

1.Chia coin kasmak harddiske zarar verirmi
2.Kazdığım yerleri ilerleyen dönemde silebilirmiyim hafızadan yermi
3.kazandırırmı yapılır mı? değermi