HARDİSKİ BİÇİMLENDİR HATASI

lexiwixi

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar taşınabilir harddiskmi taktığım zaman ya ekrana bir şey gelmiyor ya da biçimlendir seçeneği geliyor içinde önemli verilerim var biçimlendiremem yardımcı olur musunuz

iptal giyince diske erişebilmen gerekiyor? erişebiliyorsan eğer içini pc ye boşalt temiz biçimlendir tekrar hdd ye at

Takınca eğer biçimlendir ekranı geliyorsa geçmiş olsun disk kendini biçimlendirmek istiyor yani diskin içine ulaşamassınız. Belki yapan yerler vardır ama iyi para alırlar.

Selamlar taşınabilir harddiskmi taktığım zaman ya ekrana bir şey gelmiyor ya da biçimlendir seçeneği geliyor içinde önemli verilerim var biçimlendiremem yardımcı olur musunuz
Biçimlendir mesajını tam olarak yazar mısın? yada fotosunu at. Büyük ihtimalle dosya sistemi değişmiştir ve kurtarma yoluna gidilmelidir.

emi deişmiştir

Biçimlendir mesajını tam olarak yazar mısın? yada fotosunu at. Büyük ihtimalle dosya sistemi değişmiştir ve kurtarma yoluna gidilmelidir.

emi deişmiştir
G olacak ismi bu hatayı alıyorum

Ekler

• Screenshot_20200405-105812~2.webp
    Screenshot_20200405-105812~2.webp
    23.4 KB · Hit: 50
G olacak ismi bu hatayı alıyorum
Disk yönetimine gir orada görünüyordur, Dosya sisteminde bir değişiklik olmuş mu bak. Mesela RAW formatına dönmüş olabilir. Ona göre tavsiyede bulunayım.

Disk yönetimine gir orada görünüyordur, Dosya sisteminde bir değişiklik olmuş mu bak. Mesela RAW formatına dönmüş olabilir. Ona göre tavsiyede bulunayım.
Dostum sinirden bilgisayarı kaldırdım eğer raw formatına dönmüşse ne yapmam gerek tekrar kurduğumda pcyi yaparım yardımcı olursan

Harddisk harici mi ? Baska bir bilgisayarda acmayi deneyin olmaz ise diski klonlayin sector by sector seklinde
Birde linux ortaminda açmayı deneyin diski

Geri