Gelmiyor hocam maalesefiptal giyince diske erişebilmen gerekiyor? erişebiliyorsan eğer içini pc ye boşalt temiz biçimlendir tekrar hdd ye at
Biçimlendir mesajını tam olarak yazar mısın? yada fotosunu at. Büyük ihtimalle dosya sistemi değişmiştir ve kurtarma yoluna gidilmelidir.Selamlar taşınabilir harddiskmi taktığım zaman ya ekrana bir şey gelmiyor ya da biçimlendir seçeneği geliyor içinde önemli verilerim var biçimlendiremem yardımcı olur musunuz
G olacak ismi bu hatayı alıyorumBiçimlendir mesajını tam olarak yazar mısın? yada fotosunu at. Büyük ihtimalle dosya sistemi değişmiştir ve kurtarma yoluna gidilmelidir.
emi deişmiştir
Disk yönetimine gir orada görünüyordur, Dosya sisteminde bir değişiklik olmuş mu bak. Mesela RAW formatına dönmüş olabilir. Ona göre tavsiyede bulunayım.G olacak ismi bu hatayı alıyorum
Dostum sinirden bilgisayarı kaldırdım eğer raw formatına dönmüşse ne yapmam gerek tekrar kurduğumda pcyi yaparım yardımcı olursanDisk yönetimine gir orada görünüyordur, Dosya sisteminde bir değişiklik olmuş mu bak. Mesela RAW formatına dönmüş olabilir. Ona göre tavsiyede bulunayım.
Selamlar taşınabilir harddiskmi taktığım zaman ya ekrana bir şey gelmiyor ya da biçimlendir seçeneği geliyor içinde önemli verilerim var biçimlendiremem yardımcı olur musunuz