Ön yargılı yaklaşmayın lütfen. Tamamını izleyin. Söyledikleri acı ama hakikat olan şeyler. Tabii son karar sizin. Siz daha iyisini biliyorsanız onu yapınBöyle videoları sevmiyorum, eminim ki aynı kelimeleri 12 dk boyunca farklı şekillerde kullanmıştır. Tamam, oturmayıp hareket etmemiz lazım, teknoloji pis, telefon kötü. ok. Hiç samimi değil.
Yav biraz izledim söylediklerimin aynısını söylüyor adam. Sen de güzel reklam yapmışsın btw, video senin mi yoksa?Ön yargılı yaklaşmayın lütfen. Tamamını izleyin. Söyledikleri acı ama hakikat olan şeyler. Tabii son karar sizin. Siz daha iyisini biliyorsanız onu yapın
Average türk elestiri/inceleme/podcast kanallarıBöyle videoları sevmiyorum, eminim ki aynı kelimeleri 12 dk boyunca farklı şekillerde kullanmıştır. Tamam, oturmayıp hareket etmemiz lazım, teknoloji pis, telefon kötü. ok. Hiç samimi değil.
Kendisi TV programlarına çıkan birisi zaten benim reklamıma ihtiyacı yok. Sen keyfine bakabilirsinYav biraz izledim söylediklerimin aynısını söylüyor adam. Sen de güzel reklam yapmışsın btw, video senin mi yoksa?
ben hiç görmedimKendisi TV programlarına çıkan birisi zaten benim reklamıma ihtiyacı yok. Sen keyfine bakabilirsin
Aynen öyle, bunların söylediklerini yoldan çevirdiğim herhangi bir insan da söyler. Sanki hiç farkında olmadığımız bir şeye farkındalık oluşturuyormuş gibi konuşuyorlar. Neymiş telefon kötüymüş kısa videolar beynimizi bulandırıyormuş, öyle mi ya? Nasıl fark ettiniz bunu abi?Average türk elestiri/inceleme/podcast kanalları
O yüzden mi videosu 2 haftada 595 izlenmiş?Kendisi TV programlarına çıkan birisi zaten benim reklamıma ihtiyacı yok.
Boşverr anlamazlar aynen ''average turkish player lololol'' bunlar sevdikleri yayıncıları körü körüne savunan tiplemeler gibi işte aa beğendim bu kanalı artık kimse laf söyleyemez ohohohhAynen öyle, bunların söylediklerini yoldan çevirdiğim herhangi bir insan da söyler. Sanki hiç farkında olmadığımız bir şeye farkındalık oluşturuyormuş gibi konuşuyorlar. Neymiş telefon kötüymüş kısa videolar beynimizi bulandırıyormuş, öyle mi ya? Nasıl fark ettiniz bunu abi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yüzden mi videosu 2 haftada 595 izlenmiş?