Harici Ekran Kartım Var Ancak Ram Kullanıyor

fRoxy0

80+
Reaksiyon skoru
90
Harici bir ekran kartım var NVIDIA 9500GT ve 4 GB RAM ben 4 GB RAM'in tamamını kullanamıyorum bu beni bıktırdı bu yüzden RAM dolarak oyundan bile attığı oluyor. Ekran kartım harici olmasına rağmen RAM'in 1.5gbını kullanıyor bunun BIOS'tan veya Windows'ta bir çözümü var mıdır?

İşlemci: Intel Pentium E2180 2.55GHz
Ekran kartı: NVIDIA 9500GT.
Anakart: 945GCM-S2L
RAM: 4 GB 800MHz kullanılan 3GB :(

Harici bir ekran kartım var NVIDIA 9500GT ve 4 GB RAM ben 4 GB RAM'in tamamını kullanamıyorum bu beni bıktırdı bu yüzden RAM dolarak oyundan bile attığı oluyor. Ekran kartım harici olmasına rağmen RAM'in 1.5gbını kullanıyor bunun BIOS'tan veya Windows'ta bir çözümü var mıdır?

İşlemci: Intel Pentium E2180 2.55GHz
Ekran kartı: NVIDIA 9500GT.
Anakart: 945GCM-S2L
RAM: 4 GB 800MHz kullanılan 3GB :(
Knk bios ayarlarına bi bak bi hata bulamazsan biosu sıfırla bios reset veya bios default settings yazar bunu bi yap yine devam ederse bı daha yaz knk buraya (sistemde herhangi bi overclock varsa iptal olucaktir bilgine )

Aynı ekran kartı bende de var eskiden kullandığım zamanlarda ramden yemiyordu.
İşletim sistemin 32bit olabilir mi?

Aynı ekran kartı bende de var eskiden kullandığım zamanlarda ramden yemiyordu.
İşletim sistemin 32bit olabilir mi?
Anakart değişminden sonra böyle oldu, 64bit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk bios ayarlarına bi bak bi hata bulamazsan biosu sıfırla bios reset veya bios default settings yazar bunu bi yap yine devam ederse bı daha yaz knk buraya (sistemde herhangi bi overclock varsa iptal olucaktir bilgine )
Baktım malesef yok.

Ekran kartıyla ram in hiçbir ram in hiçbir alakası yok sistemine format at derim hiç yokken 3 gb ram kullanmaz bende 4 gb olan bir bilgisayar kullanıyorum 1 en fazla 2 gb ram harcıyor.

Birde rekabetçi oyunlar oynamak istiyorsan ram ini yükselt 4 artık az kaldı oyunlar için CoD Warzone 12 gb ram kulanıyor o.O2

Ekran kartıyla ram in hiçbir ram in hiçbir alakası yok sistemine format at derim hiç yokken 3 gb ram kullanmaz bende 4 gb olan bir bilgisayar kullanıyorum 1 en fazla 2 gb ram harcıyor.

Birde rekabetçi oyunlar oynamak istiyorsan ram ini yükselt 4 artık az kaldı oyunlar için CoD Warzone 12 gb ram kulanıyor o.O2
Win 10 64bit ve Win8.1 64bit denedim ikisinde'de 3gb kullandı, başka bir konuda arkadaş ekran kartının 1.5gb paylaşımlı ram kullandığını söylemişti. ve pes oynarken ayarlar'da bunu gördüm paylaşımlı 1.5gb ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Hit: 54
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,578
Üyeler
183,855
Son üye