Receb İvedik
80+ Bronze
ekran kartı devre dışı aygıt yöneticisinden etkinleştir dediğim anda mavi ekran alıyorum nasıl düzeltebilirim ?
laptop cihazMantık olarak düşününce ekran kartını çıkarıp takın otomatik yeni aygıt algılayıp yüklemesi lazım driver vs ne varsa.%50 bir durum.
Hatalı sürücü yüklenmiş olabilir. DDU ile sürücüyü kaldırın baştan doğru sürücüyü kurun.ekran kartı devre dışı aygıt yöneticisinden etkinleştir dediğim anda mavi ekran alıyorum nasıl düzeltebilirim ?
zaten otomatik driver yükleyici yükledi şuankş driveri . üzerinden uzun zaman geçmiş . şimdi nvidia sitesindeki son driveri yükleyeceğimOtomatik driver yükleyicilerini kullanarak denenebilir. Bunun için daha çok IOBit driver booster veya Snappy driver uygulamalarını öneririm. Internet üzerinden eksik olan alt yapıları oyun bileşenlerini yazılımsal olan desteklerinide ilave etmekteler.
windows update'i kullanarakda driver'ları yükleme olanaklarınız var, sürücüleri yüklerken final stabil olan sürücü setup paketlerini kullanmanızı öneririm. Alpha,beta olan sürücüleri kullanmayın hata olasılıkları yüksek olan paketler olmaktalar. Build paketleri uygun.zaten otomatik driver yükleyici yükledi şuankş driveri . üzerinden uzun zaman geçmiş . şimdi nvidia sitesindeki son driveri yükleyeceğim
buradan ekran kartımı girdim birazdan başlayacak yüklemeniz yazıyor ama yüklenmiyorwindows update'i kullanarakda driver'ları yükleme olanaklarınız var, sürücüleri yüklerken final stabil olan sürücü setup paketlerini kullanmanızı öneririm. Alpha,beta olan sürücüleri kullanmayın hata olasılıkları yüksek olan paketler olmaktalar. Build paketleri uygun.
![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR HERKESE TEŞEKKÜR EDERİMburadan ekran kartımı girdim birazdan başlayacak yüklemeniz yazıyor ama yüklenmiyor