Neler Yeni

Çözüldü✓ harici ekran kartımı etkinleştiremiyorum

Receb İvedik

80+ Bronze
ekran kartı devre dışı aygıt yöneticisinden etkinleştir dediğim anda mavi ekran alıyorum nasıl düzeltebilirim ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Mantık olarak düşününce ekran kartını çıkarıp takın otomatik yeni aygıt algılayıp yüklemesi lazım driver vs ne varsa.%50 bir durum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ekran kartı devre dışı aygıt yöneticisinden etkinleştir dediğim anda mavi ekran alıyorum nasıl düzeltebilirim ?
Hatalı sürücü yüklenmiş olabilir. DDU ile sürücüyü kaldırın baştan doğru sürücüyü kurun.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Otomatik driver yükleyicilerini kullanarak denenebilir. Bunun için daha çok IOBit driver booster veya Snappy driver uygulamalarını öneririm. Internet üzerinden eksik olan alt yapıları oyun bileşenlerini yazılımsal olan desteklerinide ilave etmekteler.

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik driver yükleyicilerini kullanarak denenebilir. Bunun için daha çok IOBit driver booster veya Snappy driver uygulamalarını öneririm. Internet üzerinden eksik olan alt yapıları oyun bileşenlerini yazılımsal olan desteklerinide ilave etmekteler.
zaten otomatik driver yükleyici yükledi şuankş driveri . üzerinden uzun zaman geçmiş . şimdi nvidia sitesindeki son driveri yükleyeceğim

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
zaten otomatik driver yükleyici yükledi şuankş driveri . üzerinden uzun zaman geçmiş . şimdi nvidia sitesindeki son driveri yükleyeceğim
windows update'i kullanarakda driver'ları yükleme olanaklarınız var, sürücüleri yüklerken final stabil olan sürücü setup paketlerini kullanmanızı öneririm. Alpha,beta olan sürücüleri kullanmayın hata olasılıkları yüksek olan paketler olmaktalar. Build paketleri uygun.

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows update'i kullanarakda driver'ları yükleme olanaklarınız var, sürücüleri yüklerken final stabil olan sürücü setup paketlerini kullanmanızı öneririm. Alpha,beta olan sürücüleri kullanmayın hata olasılıkları yüksek olan paketler olmaktalar. Build paketleri uygun.
buradan ekran kartımı girdim birazdan başlayacak yüklemeniz yazıyor ama yüklenmiyor

Top Bottom