Harici Ekran Kartını Öğrenme

samet_0

80+
Reaksiyon skoru
1
Dell Inspıron N4050 Laptop'um var ama harici ekran kartımı bilmiyorum. Aygıt yöneticisinden baktığımda fotoğraftaki gibi gözüküyo. Yardımcı Olurmusunuz!!!

Ekler

• aygıt yöneticisi.webp
    aygıt yöneticisi.webp
    30.3 KB · Hit: 79
harici ekran kartın hd 7400m hocam :)

Aslında pek harici olmuyor. Sadece biri oyun için diğeri günlük kullanım için. Harici kartın çıkartılıp takılabilmesi gerekiyor ancak laptop ekran kartları büyük çoğunlukla lehimli oluyor :)
Oyun için olan ekran kartı (Harici) HD7400M.

Aslında pek harici olmuyor. Sadece biri oyun için diğeri günlük kullanım için. Harici kartın çıkartılıp takılabilmesi gerekiyor ancak laptop ekran kartları büyük çoğunlukla lehimli oluyor :)

AMD'nin sitesine girince 4 tane ekrankartı gösteriyo. Hangisinin olduğunu nasıl bulabilirim

Ekler

• amd site.webp
    amd site.webp
    69.4 KB · Hit: 62
7400M bir seri, ekran kartı değil.

AMD'nin sitesine girince 4 tane ekrankartı gösteriyo. Hangisinin olduğunu nasıl bulabilirim
Ekran kartın 7400 serisinden yani 7400 değil. Orada baktıklarından biri ancak hangisi bilmiyorum. Benim bilgisayarımda tam model yazıyor ancak seninkinde serisi yazmış.

Geri