elimde türk telekomun verdiği siyah küçük modemlerden var bu modeme usb girişinden 1tb hdd bağladım kutuyla pc üzerinden 192.168.1.1 adresinden usb paylaşımını felan açtım her şey tamma ama verdiği adresi win+r ye yazdığımda hata veriyor 0x008 mi öyle başlayan bir hata eğer dosya gezgininden çift tıklayarak açmaya çalışırsam beni 192.168.0.1 adresine atıyor bu adreste kullanıcı adı ve şifreyi girince ayar ekranına atıyo ama burda ne yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olabilcek varmı youtube üzerinden hiçbir video anlatmamış pc windows 10
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon pc windows 11 yanlış yazdımelimde türk telekomun verdiği siyah küçük modemlerden var bu modeme usb girişinden 1tb hdd bağladım kutuyla pc üzerinden 192.168.1.1 adresinden usb paylaşımını felan açtım her şey tamma ama verdiği adresi win+r ye yazdığımda hata veriyor 0x008 mi öyle başlayan bir hata eğer dosya gezgininden çift tıklayarak açmaya çalışırsam beni 192.168.0.1 adresine atıyor bu adreste kullanıcı adı ve şifreyi girince ayar ekranına atıyo ama burda ne yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olabilcek varmı youtube üzerinden hiçbir video anlatmamış pc windows 10