Yardım harici hdd nasıl kullanılır

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
kullandığım laptop 512gb ssd'ye sahip ve bu depolama az geldiği için yeni ssd alıp takacaktım ama evde 2tb harici hdd buldum WD markalı. Bu harici hdd'yi nasıl kullanabilirim? Sürekli oynadığım oyunları değilde hikaye oyunu olup çok yer kaplayan oyunları bu hdd üzerine kurup oynadıktan sonra silerim diye düşünüyorum. Tabi böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum. Herhangi bir fps sorunu yaşar mıyım bu da önemli?

eğer laptop hddsi ise cüzi bir miktara dönüştürücü alıp cd rom kısmına dönüştürücüyü takıp hdd takabilirsiniz

bir promlem olmayacağını düşünüyorum aynısını bende yapıyorum ama hdd yi bir arıza testine sokun derim önce

eğer laptop hddsi ise cüzi bir miktara dönüştürücü alıp cd rom kısmına dönüştürücüyü takıp hdd takabilirsiniz
cd rom dediğiniz şey cd giriş yeri ise kullandığım laptopta cd girişi bulunmuyor.

cd rom dediğiniz şey cd giriş yeri ise kullandığım laptopta cd girişi bulunmuyor.
o zaman bilmiyorum hocam wifi soketinden belki dönüştürücü olabilir hiç emin değilim

bir promlem olmayacağını düşünüyorum aynısını bende yapıyorum ama hdd yi bir arıza testine sokun derim önce
nerden bu testi yapabilirim ve az önce xbox game pass üzerinden hdd üzerine oyun indirmeyi denedim fakat inmedi hata verdi. Başka bir şey kurmam mı lazım acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3.0
o zaman bilmiyorum hocam wifi soketinden belki dönüştürücü olabilir hiç emin değilim
hocam kendi üzerinde bulunan kablo 3.0 usb soketine uygun ordan bağlasam olmaz mı

nerden bu testi yapabilirim ve az önce xbox game pass üzerinden hdd üzerine oyun indirmeyi denedim fakat inmedi hata verdi. Başka bir şey kurmam mı lazım acaba.

3.0

hocam kendi üzerinde bulunan kablo 3.0 usb soketine uygun ordan bağlasam olmaz mı
hdd taşınabilir mi ?

yoksa sata mı

3.0

hd tune ile test yapabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,016
Üyeler
185,017
Son üye
Lui Kang
Geri