Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
@crazyreign yazdığı her şey min. 20-30 like almasa güzel forum aslında.
Sen hiç konuşma la, o monitörü forumda sohbet ederek aldın .@crazyreign yazdığı her şey min. 20-30 like almasa güzel forum aslında.
Gerçi millet her konuya yazıyor.Şş, asla Pazartesi Cuma arası 2.3K'dan 4.5K yapmadım.
Ayıp ettin, insanlarla iletişim kuruyorum her konuya yetişmeye çalışıyorum, üzdün beni.Gerçi millet her konuya yazıyor.
Ben giriyorum mantıklı biriey varsa cevabımı yazıp çıkıyorum.
Başından beri yazmaya zorlasam platinum olmuştum heralde.
Yok sana yazmadım genel olarak bakıyorum yardıma ihtiyaç varsa yazıyorum.Ayıp ettin, insanlarla iletişim kuruyorum her konuya yetişmeye çalışıyorum, üzdün beni.
"Şaka" yazısını ben zor gördüm.Sen hiç konuşma la, o monitörü forumda sohbet ederek aldın .
(şaka)
Sen dua et, ben sohbet etsem full ne kadar reaksiyon gelir ."Şaka" yazısını ben zor gördüm.
Neyse özür dile ve bir daha çok layk almayacağına söz ver.
Zaten sohbet etmekten başka yaptığın bir şey yok.Sen dua et, ben sohbet etsem full ne kadar reaksiyon gelir .
Asıl onu şakasına yazmıştım, 28 beğeni geldi, ben ne yapayım?Zaten sohbet etmekten başka yaptığın bir şey yok.
Biz insanlara yardımcı olmak için kendimizi paralıyoruz; sen orada burada abc" yazıp 20-30 like alıyorsun.
Neyse Allah olanı biteni görüyor zaten.
(gerçek)
(cidden gerçek)
Kuralları oku ?forumda ne gibi hatalar yapıyorlar ki ? ben yeniyim anlatın da ona göre yapmayayım o hataları
Asıl onu şakasına yazmıştım, 28 beğeni geldi, ben ne yapayım?
Sanki ben hiç forumda yardımcı olmuyorum da birilerine .
Sakin olun ikinizde bilgili iyi insanlarsınızZaten sohbet etmekten başka yaptığın bir şey yok.
Biz insanlara yardımcı olmak için kendimizi paralıyoruz; sen orada burada abc" yazıp 20-30 like alıyorsun.
Neyse Allah olanı biteni görüyor zaten.
(gerçek)
(cidden gerçek)
Yoo Eren ab hep benle dalga geçiyor her yorumuma kahkaha atıyorKuralları oku ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakin olun ikinizde bilgili iyi insanlarsınız