Alex Mason
80+ Bronze
Dahası
Sanki açılalı 10 yıl olduEski tadı yok
Sanki açılalı 10 yıl olduEski tadı yok
Aga b bence nickin muq kankaBen şu konu yüzünden nickimi sadece öğrenmek istiyorum yaptım şimdi her gün nickin çok kötü diye özelden mesaj geliyor ama ben yine de nickimi seviyorumİşlemci ve ekran kartı MAX sıcaklığı kaçtır?
Merhabalar bir işlemcinin ve ekran kartının dayanabileceği en büyük sıcaklık değeri kaçtır hangi sıcaklık değerinde bozulurlar ya da yanarlar?donanimarsivi.com
Bencede yok, eskiden silahlı pp li bi beyfendiii vardı, t6 ultra yı ilk ondan duymuştum, emirhandkee vardı, askere giden ismini bilmediğim bi abi vardı. Birde eskiden MoRuK bU DoLaR dÜşCeKMi yA diye konular açılmıyordu.Eski tadı yok
Aga b.Bencede yok, eskiden silahlı pp li bi beyfendiii vardı, t6 ultra yı ilk ondan duymuştum, emirhandkee vardı, askere giden ismini bilmediğim bi abi vardı. Birde eskiden MoRuK bU DoLaR dÜşCeKMi yA diye konular açılmıyordu.
Hakket ya beyfendiii öldü mü ?Bencede yok, eskiden silahlı pp li bi beyfendiii vardı, t6 ultra yı ilk ondan duymuştum, emirhandkee vardı, askere giden ismini bilmediğim bi abi vardı. Birde eskiden MoRuK bU DoLaR dÜşCeKMi yA diye konular açılmıyordu.
Mardeşim kötü ondan diyor herkes aa!Ben şu konu yüzünden nickimi sadece öğrenmek istiyorum yaptım şimdi her gün nickin çok kötü diye özelden mesaj geliyor ama ben yine de nickimi seviyorumİşlemci ve ekran kartı MAX sıcaklığı kaçtır?
Merhabalar bir işlemcinin ve ekran kartının dayanabileceği en büyük sıcaklık değeri kaçtır hangi sıcaklık değerinde bozulurlar ya da yanarlar?donanimarsivi.com
Ara veriyorum demişti, çooook nadir görüyorumAga b.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakket ya beyfendiii öldü mü ?
Kamina askere giden beyefendi işe girdiBencede yok, eskiden silahlı pp li bi beyfendiii vardı, t6 ultra yı ilk ondan duymuştum, emirhandkee vardı, askere giden ismini bilmediğim bi abi vardı. Birde eskiden MoRuK bU DoLaR dÜşCeKMi yA diye konular açılmıyordu.
forumda ne gibi hatalar yapıyorlar ki ? ben yeniyim anlatın da ona göre yapmayayım o hatalarıKesinlikle doğru.
Şş, asla Pazartesi Cuma arası 2.3K'dan 4.5K yapmadım.Ya forum iyide sabah akşam giriyorum, ilk açıldığı günden beri bu forumdayım ama hala millet nasıl 10.000 mesaj oluyor anlamıyorum.