Sepette 1950 TL
42 giyiyorum, bi o yokSepette 1950 TL
Bot ihtiyacın varsa alınır. Güzel bot hb satıcı olması da iyi sahte ürün çıkmaz .Alınır mı var mı kullanan
Yok önceden wolverine 44 numara vardı da deri değildi bu ayağı falan çok terletir mi ağır mıBot ihtiyacın varsa alınır. Güzel bot hb satıcı olması da iyi sahte ürün çıkmaz .
O konuda bir fikrim yok değerlendirmelere bak istersenYok önceden wolverine 44 numara vardı da deri değildi bu ayağı falan çok terletir mi ağır mı
hocam ben kullaniyorum baska bir model biraz agir ve hic hava almiyor. Soguk ve ruzgar kesinlikle gecirmiyor fakat ayakkabi parfumu ile kullanmani oneririm cunku koku yapabiliyor.Yok önceden wolverine 44 numara vardı da deri değildi bu ayağı falan çok terletir mi ağır mı
Hocam bitti zaten 45 alamam artık neyse bu ara deneyeyim wolverine ı oluyorsa uğraşmam hiçhocam ben kullaniyorum baska bir model biraz agir ve hic hava almiyor. Soguk ve ruzgar kesinlikle gecirmiyor fakat ayakkabi parfumu ile kullanmani oneririm cunku koku yapabiliyor.
43 numara giyenler hayvan mı diğerleri sepette 2299 da 43 niye 2999 tlSepette 1950 TL