🔥İndirim Harley Davidson Bot Feci İndirim (ateş emojisiz ateş indirim)

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,256
bu aralar fiyatları böyle

İndirim ne zamana kadar sürecek acaba

Yeşil üretimi ürünler kötü diye biliyorum fiyat da 2200 falandı zaten şişirme fiyattan indirme yapilmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım kullanıyorum gayet güzel bot
Rahat mı ben normalde 41 giyorum ama 41 alınır mı bot rahatsız ediyor beni aslunda

Yeşil üretimi ürünler kötü diye biliyorum fiyat da 2200 falandı zaten şişirme fiyattan indirme yapilmis

Rahat mı ben normalde 41 giyorum ama 41 alınır mı bot rahatsız ediyor beni aslunda

Ben ayakkabının kalıbına göre 43 ya da 44 giyen biriyim. Ben 43 numara aldım oldu. Ayakkabının ön tarafı sert bu da kırılmaların önüne geçmek için yapılmış sanırım. Yokuş aşağıya yürüyünce bu sertlik rahatsız edebiliyor. Genel olarak bu paraya sağlam bi botum olsun 4-5 sene kullanayım derseniz alınabilir. Ben bundan önce de yine bu tarz postal tipte botlardan kullanıyordum memnun olduğum için aynı tarzda devam ettim . Bu fiyata da bulunca Harley alayım dedim . Bakalım ne kadar dayanacak

İyzico nasıl üyelik yapılıyor
İyzico uygulamasını Play Store/App Store'dan indirip üyelik oluşturuyorsun. Hesabını doğrulayıp, uygulamadan kampanyaya katılmalısın.

İyzico uygulamasını Play Store/App Store'dan indirip üyelik oluşturuyorsun. Hesabını doğrulayıp, uygulamadan kampanyaya katılmalısın.

Bunu uygulaması

Ekler

• Screenshot_2025-01-30-10-14-15-675_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2025-01-30-10-14-15-675_com.android.vending.jpg
    437.2 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,405
Üyeler